Autor Subiect: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....  (Citit de 38615 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....
« Răspuns #30 : 27.Mai.2009, 12:18:49 p.m. »
Cand merg in Sinaia frecventez restaurantul/pensiunea Casa Haiducilor care e pe drumul spre 1400, putin mai jos de Cabana Schiori (care btw, a devenit o carciuma de super-fitze). Recomand ciorba de burta si piept de pui dezosat, foarte gustoase, portii generoase si preturi rezonabile.
Cand am fost de 1 Mai am mancat la Casa Alex - restaurant cu specific unguresc. Papricas de pui facut ca la mama lui, portia de 1/2 kg  :-O , muzica ungureasca si servire foarte corecta. Recomand amatorilor!
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #31 : 27.Mai.2009, 06:43:04 p.m. »
Apropo de restaurante italienesti, am mancat o lasagna buna cu bere rece intr-o vara la pizzeria care e vis-s-vis de blocul Oracle de la Aurel Vlaicu.
Nu stiu cum o mai fi acum, ca pe vremea aia blocul Oracle nu avea nici macar fundatie.

Acolo eu am mancat cea mai buna pizza.Ce pizza hut,ce quattro stagioni.. acolo era cea mai buna.Si Lasagna la fel. Si mai aveau paine cu mozzarela si usturoi si ciuperci umplute de mureai. Bagami-as,am udat tastatura. Din pacate am vazut ca e in renovare.. Sper sa nu fi dat faliment,ca nu o duceau f bine.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline gabin

« Răspuns #32 : 27.Mai.2009, 07:12:36 p.m. »
Cumva restaurantul asta este langa intersectia pipera cu barbu vacarescu? langa skoda&seat sau ce e acolo? chiar vis-a-vis de benzinaria lukoil?
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline denisa_ioana

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
  • Gen: Femeie
« Răspuns #33 : 27.Mai.2009, 09:24:33 p.m. »
Cand merg in Sinaia frecventez restaurantul/pensiunea Casa Haiducilor care e pe drumul spre 1400, putin mai jos de Cabana Schiori (care btw, a devenit o carciuma de super-fitze). Recomand ciorba de burta si piept de pui dezosat, foarte gustoase, portii generoase si preturi rezonabile.
Cand am fost de 1 Mai am mancat la Casa Alex - restaurant cu specific unguresc. Papricas de pui facut ca la mama lui, portia de 1/2 kg  :-O , muzica ungureasca si servire foarte corecta. Recomand amatorilor!

Thanks for the tip!! Chiar ma intrebam cum se mananca la Casa Alex din Sinaia

In Sinaia recomand  La Brace pentru niste paste si pizza cu adevarat delicioase (Str. Costilei 27)
Denisa
Splash 1.2 AT GS named  :x ZUKI
B 23 YDR

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #34 : 27.Mai.2009, 09:40:34 p.m. »
Cumva restaurantul asta este langa intersectia pipera cu barbu vacarescu? langa skoda&seat sau ce e acolo? chiar vis-a-vis de benzinaria lukoil?

Exact ala e.Zid in zid cu Seat.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline gabin

« Răspuns #35 : 28.Mai.2009, 01:35:03 a.m. »
Pffiuu, pai eu cand mai treceam pe acolo am zis ca o fi vreo carciuma ceva... :fluier:

Confirm pt La Brace din Sinaia, preturi mari, dar mancare extrem de buna!
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline denisa_ioana

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
  • Gen: Femeie
« Răspuns #36 : 10.Iun.2009, 08:44:20 a.m. »
Pt papanasi tot la GIL. Sau in Predeal,la 3 brazi. :D

Bucuresti: Tot pentru papanasi  :x si nu numai (Clatite cu inghetata, Inghetata Betty Ice, Placinta cu mere, Banana Split) sa va duceti pe Str. Caderea Bastiliei la Caffee Boheme vis-a-vis de ASE.
Denisa
Splash 1.2 AT GS named  :x ZUKI
B 23 YDR

Offline bachus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #37 : 10.Iun.2009, 04:49:00 p.m. »
pentru amatorii de paste, incercati si Il Cantucio. langa gara filaret. pe langa paste au fost bune si tochitura, ficatei de pui...., desert clatite si papanasi. recomand si vinul casei rosu.
Ignis 1.3 GLX. b 75 yoa

Offline gabin

« Răspuns #38 : 10.Iun.2009, 05:33:10 p.m. »
am incercat si Il Cantucio, imi place si au mancare buna.

Offline bogdanb

« Răspuns #39 : 10.Iun.2009, 10:40:08 p.m. »
Apropo, o recomandare pentru o cafenea buna in Bucuresti? Ceva gen lounge, cu canapele de piele, unde sa poti savura o pipa sau un trabuc, sa asculti un jazz de calitate ... si evident, cafeaua sa fie de calitate.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)