Autor Subiect: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....  (Citit de 38612 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Aliosa

Re: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....
« Răspuns #210 : 06.Iun.2022, 08:41:15 p.m. »
Fără site, că nu e. Județul Dolj, localitatea Cetate. Pui pe navigație "Restaurant La Cetate" și te duce fix unde trebuie.
Nu lipsesc de acolo lăutarii și nici Mircea Dinescu(eu am fost acolo de două ori, în weekend). Meniul e scris cu creta pe tablă, aia e, aia mănânci! N-ai găsit masă? Se aduce una pentru tine. Nu-ți place unde e așezată masa? O iei și o duci unde vrei tu, că ai spațiu verde pe malul Dunării din belșug. Îți plac pisicile și câinii? Stau lângă tine tot timpul. Nu-ți plac, tot stau lângă tine. Dacă vrei trei ciorbe, primești un bol plin în care sunt de fapt cinci ciorbe. Plătești trei ciorbe, normal. Vrei pește prăjit? Primești și mamăligă din mălai integral, mujdei si dulceață de ardei iute. Dacă vrei o pauză, te ridici de la masă, te plimbi și nu strigă nimeni după tine. Mie mi-a plăcut mâncarea, muzica linistită cântată doar de lăutari și lipsa de grabă a angajaților.
  • SX 4 S Cross

The following users thanked this post: jupanul1

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #211 : 06.Iun.2022, 09:07:32 p.m. »
Ai băgat și o cântare cu maestrul?  :)

Offline Aliosa

« Răspuns #212 : 06.Iun.2022, 09:16:21 p.m. »
E discret, stă cu invitații și prietenii la o masă oarecare și atât. Dar, dacă dai nas in nas cu el, te întreabă dacă nu vrei un rachiu.  :">
  • SX 4 S Cross

Offline ntire2000

« Răspuns #213 : 06.Iun.2022, 10:17:08 p.m. »
...... ai spațiu verde pe malul Dunării din belșug. Dacă vrei o pauză, te ridici de la masă, te plimbi și nu strigă nimeni după tine.

Ok, si când vezi nota de plata nu-ti vine sa te arunci în Dunare?
Ca de preturi n-ai pomenit nimic. 
Mergi cu Caragiale sau cu Eminescu la tine? :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Aliosa

« Răspuns #214 : 06.Iun.2022, 10:45:48 p.m. »
Prețuri ca la Rm. Vâlcea, nimic ieșit din comun. Cel mai mare preț la un fel de mâncare este 40 de lei.
  • SX 4 S Cross

Offline ntire2000

« Răspuns #215 : 06.Iun.2022, 10:49:14 p.m. »
Deci pe alea 3 ciorbe (adica 5) dai 120?
E chiar decent, mai ales ca-ti cânta si lautarii lânga ea.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #216 : 06.Iun.2022, 10:51:26 p.m. »
   Mai nene, daca iesi la plimbare, la carciuma, nu lasi ariciul acasa?! Intrebam si eu... :)

La iesirea de la Corabia am fost 7-8 masini(din SCR) la Cetate. Paine calda, facuta la el, mancare buna. Doar ca n-am stat afara ca ploua.
Tiganii sunt simpatici, d-aia originali, negri si cu palarii.

P.S. La noi este scumpe, la Greci, la nemti, la frantuji, la Dubai este ieftine...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Aliosa

« Răspuns #217 : 06.Iun.2022, 10:53:49 p.m. »
Nu ciorba e cel mai scump fel, nici nu are cum, dar poți continua analiza. Când ești perseverent, macar din întâmplare îți iese o dată.
  • SX 4 S Cross

The following users thanked this post: enicky

Offline ntire2000

« Răspuns #218 : 06.Iun.2022, 11:04:29 p.m. »
N-ai înteles ideea.
Am mai fost la d-astea cu staif, "afara-i vopsit gardul, înauntru îti rupe cardul".
Pe de alta parte am fost si în bombe în care, crede-ma trebuie sa te bag cu forta daca vezi cum arata, dar înauntru se faceau adevarate opere culinare pentru care ai ucide - ciorba de potroace, bob gulas si alte rafinamente d-astea din popor.

Si am facut o analogie si cu preturile la vinul comercializat de tovarasul dizident anticomunist (el asa zice, doar nevasta-sa era rusoaica probabil din acelasi considerent - i-o tragea comunismului).
Vinuri (seci cu un crunt gust dulceag) care nu exceleaza altfel decât prin pretul afisat la raft si eticheta plina de stil.

Acuma nu contest, mâncarea de acolo probabil c-o fi buna ca nu se risca sa i-o arunci în freza la fata locului.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #219 : 07.Iun.2022, 12:12:10 a.m. »
N-ai înteles ideea.
Am mai fost la d-astea cu staif, "afara-i vopsit gardul, înauntru îti rupe cardul".
   Pai tocmai, la el nu-i cu "staif", asa cum ai crezut tu. La el e simplu, poate vintage, sau country. Sau traditional romanesc, din moment ce are lautari. Paine cum e cea din clip ne-a servit.

Ce idee sa mai inteleg, eu cand vreau sa merg intr-un loc, mi-o asum, las "ariciul" acasa si testez. Cine nu incearca, nu stie! Poate mie si lui Aliosa ne-a placut, dar altuia poate nu. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip