Autor Subiect: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....  (Citit de 38635 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....
« Răspuns #110 : 19.Feb.2011, 10:36:48 p.m. »
       Si uite asa, zgandarim amintirile ca niste dinozauri nostalgici ce suntem, unii dintre noi, :P despre braga rece buna si ieftina, de unde si vorba ieftin ca braga, rahatul turcesc, inghetata care avea un gust .... :x vestitele baclavale, sarailii si halvita cea dulce. Ionel Teodoreanu ar fi putut descrie mai bine bogatia de gusturi, culori  ale bunatatilor. Imi aduc aminte de batutul halvitei cand tata atarna de tavan cu o sfoara halvita, in care baga o moneda de 3 lei si noi copii incercam s-o prindem cu gura. O tempora.... Eeeee, acu' ma simt mai bine :)
  • Ignis

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #111 : 20.Feb.2011, 08:22:54 a.m. »
Ei, daca ai drum prin Slatina poti sa cumperi si tu halvita de la albanezi si sa repeti figura cu monedele pentru nepotei, cand or fi maricei.
Si eu tot la tata ma gandesc cand trec pe-acolo, facand legatura tot cu bucataria musulmana, respectv placintele cu branza si iaurtul de oaie din piata Ovidiu din Constanta, de acum 35-40 ani. Si de nelipsita braga, careia, pe atunci, nu prea ii agream gustul in totalitate.

Dar sa revenim la topic. Macar o data pe sezon mergem vara la Terasa Doamnei, langa BNR, in partea opusa Lipscaniului. Mancaruri traditionale  si vanatoresti deosebite, taraf cu solisti, ambianta cu decoruri rustice si pasari de curte si de padure (pauni, fazani, gaini pitice, papagali). Am fost si saptamana trecuta, dar iarna salonul interior pare mult mai auster decat terasa vara. 

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #112 : 26.Mar.2011, 06:18:09 p.m. »
Vremea frumoasa ne-a dus azi la Baneasa, la Zoo si la padure, unde am cules floricele. Ni s-a facut foame si am luat masa la Casa Alba, pe terasa. Ne-a placut.

• SX4 by Giugiaro

Offline Green Goblin

• Full Member
  • Mesaje postate: 123
« Răspuns #113 : 26.Mar.2011, 08:04:10 p.m. »
Cocosatu pe Aerogarii.
Bazilicum -langa statuia aviatrilor.
Baja -Pipera.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #114 : 26.Mar.2011, 11:00:14 p.m. »
De la Cocosatu' a mai ramas doar numele.Prefer sa merg alaturi "la Gil" sa mananc mici la acelasi pret ,la fel de buni si mult mai mari.
Go Terios!!!:)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #115 : 26.Mar.2011, 11:29:26 p.m. »
Confirm. Mancarea e excelenta la GIL. In special ciorba de burta,micii si salata de varza acra. Mama ce apa in gura mi-a venit..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Green Goblin

• Full Member
  • Mesaje postate: 123
« Răspuns #116 : 26.Mar.2011, 11:49:26 p.m. »
Eu lucrez in zona Aerogarii.
La Gil nu am mancat niciodata.Pur si simplu nu ma inspira.
La Cocosatu am mancar cred ca de 2 ori. In rest iau mici la pachet. Imi place sa il vad pe "Nea Sandu Cocosatu" cum ii invarte si cum ii impacheteaza.
Nici Cocosatu nu ma inspira.L-a recomandat o doamna de la Sanepid.A zis ca stau f bine la capitol curatenie si igiena in bucatarie.Am indraznit,si de atunci iau la pachet .Nu m-am imbolnavit niciodata,ceea ce nu pot sa spun despre un restaurant super cotat din Dorobanti,unde am fost la ziua nasei acum cativa ani.
Am petrecut o noapte lunga pe wc.

Mai e in zona restaurantl "La Pod".Prima data a fost excelent.A doua oara am zis ca nu mai calc acolo.
O problema mare e ca multe restaurante nu isi mentin calitatea de-a lungul timpului.
« Ultima Modificare: 26.Mar.2011, 11:54:00 p.m. de bogdanb »

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #117 : 27.Mar.2011, 12:44:55 a.m. »
La Gil e foarte frumos vara sa stai in gradina din spate. E foarte misto amenajata,si au si loc de joaca pt copii.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #118 : 27.Mar.2011, 01:36:14 p.m. »
Eu lucrez in zona Aerogarii.
La Gil nu am mancat niciodata.Pur si simplu nu ma inspira.
La Cocosatu am mancar cred ca de 2 ori. In rest iau mici la pachet. Imi place sa il vad pe "Nea Sandu Cocosatu" cum ii invarte si cum ii impacheteaza.
Nici Cocosatu nu ma inspira.L-a recomandat o doamna de la Sanepid.A zis ca stau f bine la capitol curatenie si igiena in bucatarie.Am indraznit,si de atunci iau la pachet .Nu m-am imbolnavit niciodata,ceea ce nu pot sa spun despre un restaurant super cotat din Dorobanti,unde am fost la ziua nasei acum cativa ani.
Am petrecut o noapte lunga pe wc.

Mai e in zona restaurantl "La Pod".Prima data a fost excelent.A doua oara am zis ca nu mai calc acolo.
O problema mare e ca multe restaurante nu isi mentin calitatea de-a lungul timpului.
Ce crezi ca ai sa pierzi daca incerci?Totusi , incearca sa fi inpartial.Sa nu mananci mici de la Gil si sa-ti spui in cap ca cei de la Cocosatu' sunt mai buni.Si eu lucrez tot in zona aia(biharia) si am colegi care locuiesc acolo .Nu au mai cumparat de la Cocosatu' de cand au inceput sa-si faca reclama acum cativa ani si i-au scumpit.
Go Terios!!!:)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #119 : 03.Apr.2011, 08:37:22 p.m. »
Sambata seara am fost invitati la ziua unui prieten la restaurantul Excalibur, in locatia subsolului unui bloc din piata Revolutiei.  Atmosfera incinsa, mai erau inca vreo 7-8 grupuri cu aniversari (torturi si lumanari). Spectacol de dans medieval. Am comandat un platou pentru 6 persoane (noi eram 8) si a mai ramas mancare si pentru acasa. Mancarurile si bauturile au nume ancestrale (palinca=otrava lui Merlin), servirea e OK, iar preturile sunt ceva peste medie. Mobilier si vesela traditionale

• SX4 by Giugiaro