Autor Subiect: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....  (Citit de 38611 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

- Am deschis acest topic nu de fite, ci pur si simplu sa aflam in ce locuri se retrag membrii clubului la sfrsit de saptamna si nu numai. ce bucatarie prefera, ce tip de distractie, etc. Aceste mici tabieturi ale fiecaruia se pot constitui in recomandari si pentru ceilalti membri, in dorinta de a afla si incerca experiente noi. :)
- Am sa incep cu noi, eu si Corina, suntem mari amatori de bucatarie chinezeasca, si incercam tot timpul lucruri noi, am bantuit multe locatii specifice in tara si bucuresti, momentan obisnuim sa ne retragem cand avem pofta, sau venim mai stresati de la serviciu, intr-un mic resturant chinezesc de la Dristor, relativ aproape noi si in drumul nostru spre casa,  locatie fara satif, preturi asa si asa, unde mancam obligatoriu, niste coltunasi cu carne si legume, pachetele de primavara la antreu, si  porc cu aroma de scoici, sau pui cu bambus, sau peste in forma de veverita, sau pui de balta prajiti, sau vacutza cu telina. felul doi alaturi de un orez cu porumb sau orez cu legume si ou, ma rog lista este mai lunga dar astea ar fi cateva din cele incercate si recomandate de noi.
- Recomandari: Wu Xing  puteti incerca (la domiciliu supa) cu porumb, furnicile in copac, globulete cu susan, orez cu ou sau orezul cu porumb.
                       Nan Jing   obligatoriu coltunasii fierti ( daca mai fac ), chiftelute cu susan, pachetele de primavara, porcul cu alune, rata cu sos chinezesc.    
« Ultima Modificare: 25.Mai.2009, 12:32:37 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline killroy

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • Gen: Bărbat
Re: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....
« Răspuns #1 : 25.Mai.2009, 09:39:41 a.m. »
cool si eu sunt fan mancare chinezeasca, dar am incercat si mancarea libaneza si am ramas surprins placut
, e drept nu totul a fost pe gustul meu, e totusi vorba de gusturi, ca recomandari puteti incerca mancarea libaneza de la naser care e mai mult un restaurant de unde iei mancarea acasa, mai sunt si alte locatii unde se poate manca chiar acolo cateva in imediata vecinatate a pietei gemenii....... pofta mare  :P

Offline denisa_ioana

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
  • Gen: Femeie
« Răspuns #2 : 25.Mai.2009, 10:51:54 p.m. »
Va recomand cu caldura Restaurantul Don Taco  :x de pe Bld. Mihalache ...... specific mexican ..... o sa va lingeti pe degetele  :good:
Denisa
Splash 1.2 AT GS named  :x ZUKI
B 23 YDR

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #3 : 25.Mai.2009, 10:53:47 p.m. »
Pizzeria "Bella Italia", din Braila ... se poate servi si altceva in afara de pizza..., adica mancaruri calde si salate de fructe...(ca tot incepe vremea fructelor...)

Offline hugbear

« Răspuns #4 : 25.Mai.2009, 10:59:17 p.m. »
In Galati, Corso. Cand e vreme de terasa...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #5 : 25.Mai.2009, 11:01:44 p.m. »
Eu sunt fan mancare chinezeasca,am renuntat la Wu Xing, deoarece sa transformat in traditional-romaneasca.Pot spune ca am mancat bine in Dragonul-rosu,Si mai nou am descoperit mancarea turceasca, dupa cum am povestit in alt topic , am mancat pe rupte intro parcare de tiruri , inainte de Daia(Giurgiu).Exista un magazin in Colentina ,aproape de Carrefour,turcesc, cu o carne si un iaurt ...yammy!!!
Go Terios!!!:)

Offline gabin

« Răspuns #6 : 25.Mai.2009, 11:55:08 p.m. »
Mancare chinezeasca am mancat foarte buna la Nan Jing, cred ca e cel mai bun restaurant cu specific chinezesc din Buc. Am mai incercat si ASIA de pe Bv. Decebal, dar nu e cine stie ce, e ok!
In rest merg foarte des la Quattro Stagioni si 4 Anotimpuri din Herastrau..
Cluburi am lasat-o moale de ceva timp, inainte mergeam cam prin toate din Bucuresti, recomand Gaia (Floreasca) si Fratelli (pe cel de vara)...acum mai mult o ard pe la cafenele, valea regilor..d-astea!
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 26.Mai.2009, 12:23:30 a.m. »
Te duci in ValeaRegilor? La narghila?  :baston:
Da' de stire cand te mai duci pe acolo ca as baga si io o narghia ;)

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabin

« Răspuns #8 : 26.Mai.2009, 12:37:52 a.m. »
Te duci in ValeaRegilor? La narghila?  :baston:
Da' de stire cand te mai duci pe acolo ca as baga si io o narghia ;)
Sigur, poate dupa o intalnire ceva mergem acolo.
Inainte mai fumam narghilea, dar cum m-am lasat de fumat m-am lasat si de narghilea, dar imi place atmosfera :)
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #9 : 26.Mai.2009, 08:39:07 p.m. »
Killroy,unde e naser? Eu stiu un restaurant (bine,e mult spus la cum arata) arabesc..oriental,ce-o fi, pe la Domenii.Mancare super,preturi acceptabile.
Recomand tuturor sa mearga la Gil,in Baneasa.Mancare excelenta,mai ales ciorba de burta.
Alt loc unde e misto de iesit si se si mananca bine (cel putin pizza) e Tonka,din Romana.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI