Autor Subiect: Sinapsa antrena(n)ta  (Citit de 36205 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Sinapsa antrena(n)ta
« Răspuns #290 : 04.Feb.2019, 06:57:06 p.m. »
[...]
In conditii perfecte de laborator rezultatul va fi INTOTDEAUNA rotirea in sens trigonometric in nord si in sensul orar in sud...
[...]

Asta e posibil sa fie asa.
Dar in mod practic, in viata de zi cu zi, sensul de rotatie al vartejului din scurgere este dat de alti factori care au influenta mult mai puternica decat cei implicati in experimentul de laborator.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #291 : 04.Feb.2019, 07:02:49 p.m. »
Corect. De fapt am incercat sa calculez forta si a iesit cu 1E-3, atunci mi-am bagat...picioarele. Toti cei destepti spun ca nu poti avea rezultatele din videouri si ca sunt fake-uri, eu stiu ca-s corecte principial dar baietii veseli le "ajuta" asa ca de fapt toata lumea are dreptate! Dar nu pot admite asta, caci e ca si cum l-as ierta de toate pe Dragnea pentru ca ceva din ce zice el e adevarat...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline fireburn

« Răspuns #292 : 04.Feb.2019, 07:20:39 p.m. »
Un tip ia avionul din Huston spre Bogota. Cand se apropiau de ora aterizarii sunt anuntati ca nu au pista libera si ca trebuie sa mai astepte pana la aterizare. Dupa o vreme se duce tipul la toaleta. Dupa ce isi face omul tabieturile scoate telefonul satelit si da un mesaj (cifrat?!!!) cum ca avionul a fost deturnat si se indreapta spre sud.
Cum de a stiut ca avionul a fost deturnat si se indrepta spre sud? Ceilalti pasageri nu stiau nimic.

El l-a deturnat ?  :D

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #293 : 04.Feb.2019, 07:48:38 p.m. »
Dragut, dar nu, caci nu poti deturna avionul din toaleta. Insa fiind un avion in zbor la inaltime mare si probabil avand un traseu S-E, aceasta a amplificat forta corriolis asa ca apa i s-a invartit in directia corecta geografic  , ceea ce a facut deductia valida  :) !!! Dar dupa cum explica si colegul toma, putem spune la fel de bine: "a ghicit!"...

Offline shpeedy

« Răspuns #294 : 04.Feb.2019, 07:56:20 p.m. »
Bai nene, si eu care ma tot gandeam la tot felu' de chestii legate de telefonu' ala - ca-i indica ora satelitului la care se conecteaza si asa vede ca e pe alt fus orar, ca-i trimite echipaju' un mesaj standard de hijacking in momentul in care-l deschide (gen silent alarm) ori ca-i conecteaza telefonu' la intercomu' avionului...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ariciul

« Răspuns #295 : 05.Feb.2019, 10:58:30 a.m. »
Pai vezi ce inseamna sa vezi prea multe filme?  :D Iti dezvolta imaginatia!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: shpeedy

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #296 : 05.Feb.2019, 03:25:08 p.m. »
Nu stiu daca nu s-a mai scris...
Un pitic celebru era casatorit cu o tipa super model, el fiind tare mandru ca este pitic si are asa de mult succes, ca poate folosi orice lucru in pofida problemelor de inaltime.
In noaptea de dinainte de ziua lui sotia a muncit destul de mult dorind sa ii faca o surpriza foarte mare dimineata cand se trezeste.
Se trezeste piticul dimineata si are un soc. Lacrimeaza un pic, se uita in tavan, isi ia pistolul din dulapul de langa pat  si se impusca.

Intrebarea este: de ce s-a impuscat piticul?

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #297 : 05.Feb.2019, 05:40:17 p.m. »
Ea dormea bustean, el credea ca a murit ......si asa viata lui nu mai are sens.....asa ca a trecut la fapte! ( sau poate chiar a murit muncind peste masura)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
« Răspuns #298 : 05.Feb.2019, 05:47:41 p.m. »
Ei nu, pana si eu imi verific consoarta dadu-i un ghiont daca mi se pare ca nu mai misca  :D !!!

Dar nu, nevasta nu era langa el, o intrebare buna cu un raspuns ajutator!  Va dau un indiciu: ea i-a facut o surpriza crezand ca o sa-i placa dar el s-a sinucis in schimb...

Offline shpeedy

« Răspuns #299 : 05.Feb.2019, 05:57:19 p.m. »
Nu putem spune cu exactitate motivul sinuciderii, intrucat rata de suicid in randul persoanelor afectate de nanism este destul de ridicata (motivele tin in general de incluziunea/apartenenta/acceptarea sociala)...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X