Autor Subiect: Cui i-am lasat flyer in geam...  (Citit de 92279 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

razak

• Vizitator
Re: Cui i-am lasat flyer in geam...
« Răspuns #10 : 20.Apr.2009, 10:45:10 p.m. »
era si culmea ca va bagam in origini una-doua  >:D<

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #11 : 20.Apr.2009, 11:25:36 p.m. »
...cu proxima ocazie (daca apare saptamana asta ceva prin Bucale) astept cartoanele.
Go Terios!!!:)

Offline Edrew

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #12 : 21.Apr.2009, 05:50:17 p.m. »
Am si eu de pus cateva intrebari.
Ca sa nu-mi fie contestat dreptul trebuie sa iti amintesc ca am primit o invitatie pe mail de la tine.
Ce inseamna Suzuki Club ROMANIA ?Urmaresc forumul de ceva timp si nu reusesc sa gasesc nimic national.
Avem vreo legatura cu asta noi cei "neinregimentati" sau "ne-stickariti".
Ar trebui sa avem pentru ca se pretinde a fi un  club national,nu ?
Mie  personal mi-au folosit enorm discutiile de pe Softpedia cand mi-am luat masina. Le multumesc celor de acolo. Ceea ce se intampla acolo , fara a avea pretentii nationale e foarte corect si in beneficiul tuturor celor ce vorbesc romaneste indiferent de regiune.
Am intrebat si eu ceva pe forum si nici nu sunt bagat in seama. Probabil ca nici nu se stie nimic din zona mea.Cati membri sunt din Bistrita, Suceava, Neamt, Botosani... ? Nu s-or fi gasit la intalnirile  club Romania"REGIONALE" 
Cat la suta  dintre proprietarii de Suzuki sunt inmatriculati la "Suzuki Club Romania" ? 50% ? 80% ? sau nici 30 %
Din cate masini marca Suzuki am vazut pe strada nici una nu avea insemnul clubului tau.
Si chiar am vazut multe cu numar de Bucuresti.
Ce avantaje nemateriale oferi cu forumul ? Intalniri de socializare pe trasee  la sute de km de noi cei "regionali" ?

SX4 1.6 4x4

razak

• Vizitator
« Răspuns #13 : 21.Apr.2009, 06:41:03 p.m. »
Daca ai primit o invitatie de a te inregistra pe forumul aceasta ai primit-o din dorinta de a aduna cat mai multi membrii pe acest forum. Iti multumim ca ai acceptat invitatia si ti-ai facut cont.

"Ce inseamna Suzuki Club ROMANIA ?Urmaresc forumul de ceva timp si nu reusesc sa gasesc nimic national."

Nu pot sa cred ca nu ai observat membrii pe forum din toate colturile tarii! Ti se pare cumva ca este SUZUKI CLUB BUCURSTI ? si daca n-ai numar ce incepe cu B iti da reject la crearea unui user?

SUZUKI CLUB ROMANIA pentru simplu fapt ca nu exista un FORUM DEDICAT - MONOMARCA pentru noi ;) Avem noroc cu Cristy care ne pune la dispozitie un forum din pasiunea lui pentru aceasta marca. Sa-l iertam pe nesimtit ca-si permite asta. Eu chiar am propus un topic pentru Donatii - Intretinere - Imbunatatire / Forum ! Cristy nu vrea, e pe carca lui.

"Avem vreo legatura cu asta noi cei "neinregimentati" sau "ne-stickariti".
Ar trebui sa avem pentru ca se pretinde a fi un  club national,nu ?"

Nici eu n-am sticker pe masina. Apartententa la acest forum nu atrage dupa ea si obligatia purtarii unui Sticker! Il pune doar cine vrea, din placere ! Eu o sa-l pun acum, cu ocazia plecarii in Roadtrip-ul Bucuresti - Vidraru si retur.

"Mie  personal mi-au folosit enorm discutiile de pe Softpedia cand mi-am luat masina. Le multumesc celor de acolo. Ceea ce se intampla acolo , fara a avea pretentii nationale e foarte corect si in beneficiul tuturor celor ce vorbesc romaneste indiferent de regiune."

Ne bucura treaba asta, multi probabil au ajuns posesori de Suzuki in urma acelor discutii, insa, nu vad cu ce te deranjeaza prezenta acestui forum. Eu personal asa interpretez, pari suparat ca exista si acest forum. Iar, nu pot sa-mi dau seama ce problema ai tu partea regionala? Ce ti se pare absurd, sau ciudat? Fa-ma sa inteleg.

"Am intrebat si eu ceva pe forum si nici nu sunt bagat in seama. Probabil ca nici nu se stie nimic din zona mea.Cati membri sunt din Bistrita, Suceava, Neamt, Botosani... ? Nu s-or fi gasit la intalnirile  club Romania"REGIONALE""

Aici vad ca percepi lucrurile aiurea. Daca nu ai gasit topic cu ZONA TA inseamna ca inca nu sunt membri activi din zona respectiva. Un topic se poate deschide in orice moment la sectiunea Intalniri Regionale in care sa se adauge strict ORASUL TAU ! daca sunteti mai multi membrii din zona si simtiti nevoia de a avea propriul topic.

"Cat la suta  dintre proprietarii de Suzuki sunt inmatriculati la "Suzuki Club Romania" ? 50% ? 80% ? sau nici 30 %
Din cate masini marca Suzuki am vazut pe strada nici una nu avea insemnul clubului tau.
Si chiar am vazut multe cu numar de Bucuresti."

Ai intrat cumva pe www.club-suzukialluicristidindristor.ro? Nu ti se pare logic ca O PERSOANA sa detina acest domeniu? Sa exista un ADMINISTRATOR? Club-suzuki.ro nu este o SOCIETATE! este un forum personal pe care cineva ni-l pune la dispozitie. Te simteai mai bine sa stii ca forumul apartine jidodiilor de la B&S? [ de la care provine si Suza mea, stai linistit ] sau altui dealer?

In alta ordine de idei CRISTY sa pui mana sa ceri tuturor delear-ilor din tara fise cu toate masinile vandute, ca doar nu i-ai reperat pe toti nesimtitule! Cum poti sa ai pretentia ca cineva sa iti dea un raspuns la ce ai zis tu mai sus? Intram cati putem, cati ne gasim, cati au placerea de a frecventa un forum ! Am intalnit oameni pe strada, i-am abordat, le-am zis de forum si mi-au zis ca pe ei nu-i intereseaza. O zi buna, la revedere!

"Ce avantaje nemateriale oferi cu forumul ? Intalniri de socializare pe trasee  la sute de km de noi cei "regionali" ?"

2000 ron pe luna de membru salariu net, plus bonuri de masa! Revizii gratuite!

Ma uimesti ... si precis o sa continuui. Te astept!

Offline Edrew

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #14 : 21.Apr.2009, 08:46:33 p.m. »
Iti raspund numai la partea la care ma faci nesimtit .
Noi "regionalii " din Suceava , Neamt, Botosani iti uram "Hristos a Inviat ! " tie si tuturor administratorilor.  :good:

SX4 1.6 4x4

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 21.Apr.2009, 08:55:17 p.m. »
Adevarat a Inviat!

P.S. Nevasta mea e din NEAMT.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #16 : 21.Apr.2009, 09:04:00 p.m. »
Nu cred sa fie cineva de aici discriminat , fiindca este din, nu stiu ce zona a tarii.Nici eu nu am stiker pe masina (am pus pe a tatalui meu) dar e o placere sa fac parte din grup.Si inca ceva: sunt sigur ca aici nu sunt "smecheri de Bucuresti"!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #17 : 21.Apr.2009, 10:05:03 p.m. »
Noi "regionalii " din Suceava , Neamt, Botosani iti uram "Hristos a Inviat ! " tie si tuturor administratorilor.  :good:

pai si mie de ce nu imi urezi la fel? 

imi aduc aminte ca parca ai intrebat unde sunt serviceuri mai aproape de tine, nu?  daca nu ti-a raspuns nimeni inseamna ca nu stie nu ca nu te gbaga in seama, dar daca pierdeai 5 minute pe google si ai fi cautat siteul Suzuki pe Romania ai fi aflat raspunsul. Chiar, poate il scrii si pe forum, poate mai sunt si altii interesati.

Offline hugbear

« Răspuns #18 : 22.Apr.2009, 12:35:33 a.m. »
Bine ai venit. Ma tem ca ai inteles gresit. Nesimtitul in cauza era cristyyy2003, administratorul forumului, pentru urmatoarele motive:
ne pune la dispozitie un forum din pasiunea lui pentru aceasta marca. Sa-l iertam pe nesimtit ca-si permite asta. Eu chiar am propus un topic pentru Donatii - Intretinere - Imbunatatire / Forum ! Cristy nu vrea, e pe carca lui
.............
In alta ordine de idei CRISTY sa pui mana sa ceri tuturor delear-ilor din tara fise cu toate masinile vandute, ca doar nu i-ai reperat pe toti nesimtitule!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #19 : 22.Apr.2009, 09:43:07 a.m. »
@Edrew, nu inteleg de ce vii cu atitudinea asta agresiva, asa din start. Esti primul de acest fel din cei 300+ membrii..! :-O Nu te-a obligat nimeni sa intri, la o invitatie poti raspunde cu da sau nu. Daca ai intrat pe forum si nu ti-a placut nimic din ce ai vazut, esti liber sa nu mai intri niciodata. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x