Autor Subiect: ESP  (Citit de 16727 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: ESP
« Răspuns #20 : 26.Mai.2009, 04:54:53 p.m. »
N-ai ajuns la nici o intelegere cu ei?? Mergi la OPC, cel putin pe partea de legislatie ar trebui sa te consilieze orect (sper...).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #21 : 26.Mai.2009, 06:17:07 p.m. »
Daca ti-au scris o treaba in oferta si ti-au vandut cu buna stiinta altceva se fac vinovati de infractiunea de inselaciune. Studiaza codul penal.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline n.laurentiu81

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #22 : 26.Mai.2009, 07:11:15 p.m. »
Multumesc, orice sfat este binevenit, voi merge maine din nou sa vedem la ce intelegere ajungem

Offline radu-sx4

• Full Member
  • Mesaje postate: 198
  • Gen: Bărbat
  • EX-SX
« Răspuns #23 : 27.Mai.2009, 10:43:58 p.m. »
Am niste intrebari....in oferta primita de la dealer ai scris ESP ca dotare mentionata la modelul tau? Mai bine spus pe contractul de livrare a masinii, era scris asa ceva?  Din ceea ce am semnat eu, la contractul premergator achizitiei masinii mele, era trecut in text clar, tipul masinii (SX4) , gama (1,6 benzina 4wd), tip dotare optionale varianta (GS).
Ori tu cand ai semnat de confirmare, nu puteai sa te informezi de pe situl www.suzuki.ro despre variante si dotari? Nu ai cu ce sa-i prinzi pe baieti pt. ca ai subscris la varianta data prin contact, iar in lipsa vreunei mentiuni stampilate si parafate de catre dealer cum ca ai avea dotare si ESP, afirmatiile tale nu au nicio valoare si te faci de cacao pe bune, de te dau aia afara din reprezentanta. Insa daca ai scris negru pe alb ca masina ta are ESP, fa in felul urmator: du-te la service si spune-le "sa-l repare ca sa-l vezi si tu functional", ca o sa aiba din nou un soc si o sa-ti bage o baliverna pe gat, o lasi la ei ca sa mediteze bine asupra faptului, te duci la OPC si la un avocat. Opc ii misca un pic pana dau cu spaga, avocatul iti aduce profit, daca e suficient de bun si de flamand de bani.
Sau daca e leasing, atunci ii faci de cacao pe aia de acolo de la firma la care cotizezi, cu avocatul ii faci sa-si ia masina mai repejor , care oricum e a lor pana termini de platit la ea, si sa-ti dea una conforma cu inscrisul de pe contract. Pana la urma, fara suparare, un prost trebuie sa plateasca la final!!!  Succes!!!!

Offline hugbear

« Răspuns #24 : 04.Iun.2009, 11:12:35 p.m. »
Pana la urma cum s-a rezolvat? Da-ne si noua ceva detalii, ca e pacat sa ne lasi asa, in aer :) ! Poate din patania ta mai invata si altii...
Si n-ar strica sa auzim si din gura dealer-ului povestea si cum l-a rezolvat pe om...
« Ultima Modificare: 04.Iun.2009, 11:15:10 p.m. de hugbear »

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

« Răspuns #25 : 09.Iun.2009, 01:27:30 a.m. »
Ma tem ca n-am fost foarte explicit: invitatia din partea a doua a "alocutiunii" mele de mai sus era adresata direct lui WayOfLife, al carui raspuns se lasa asteptat in ciuda activitatii sale asidue pe alte arii ale forumului!

In acelasi timp, il rog si pe n.laurentiu81 sa ne impartaseasca finalul acestei povesti. Daca postarea pe acest forum ti-a fost de vreun ajutor, ajuta-ne si tu la randul tau sa stim ce avem de facut in situatii similare.

Va multumesc amandurora!

Offline n.laurentiu81

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #26 : 11.Iun.2009, 07:39:21 a.m. »
Rezolvarea a constat in o suma de bani oferita ca si despagubire pentru problemele create
Sunt chiar foarte curios ce ar putea afirma in public referitor la aceasta situatie...parerea mea e ca se vor ascunde si vor astepta sa se stinga totul.

Offline liviu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
« Răspuns #27 : 14.Iun.2009, 02:21:48 p.m. »
una peste alta, problema dotarilor e generala la dealerii suzuki din romania (cel putin la sx4 si swift). e imposibil sa gasesti un site pe care masinile cu acelasi cod (1.3 GLX etc.) sa aiba aceleasi dotari. eu unul am fost multa vreme convins ca Swift 1.3 GLX 4WD pe care ma pregateam sa-l cumpar avea 6 airbaguri (are doar 2). pana la urma, radacini mi s-au parut cel mai aproape de specsurile reale

culmea, desi in ro se aduce un singur model de Swift 4WD, adica o singura varianta de echipare! de fapt, daca stau sa ma gandesc, nu am gasit pe nici un site lista de dotari corecta cap-coada! in cel mai bun caz au ratat geamurile electrice pe spate sau inca 2 difuzoare fata, dar in mod curent citesc de 6 airbaguri - o greseala care nu e chiar asa neinsemnata
« Ultima Modificare: 14.Iun.2009, 02:39:40 p.m. de liviu »
Swift 1.3 GLX 4x4

Offline hugbear

« Răspuns #28 : 14.Iun.2009, 03:33:59 p.m. »
Pai mergi la dealer si cere o oferta cu dotarile detaliate, semnata si stampilata. In cel mai rau caz, ajungi in situatia lui n.laurentiu81 si dealerul e pus in situatia sa-si plateasca propria eroare, ca in situatia de mai sus.

Offline liviu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
« Răspuns #29 : 14.Iun.2009, 05:33:25 p.m. »
intr-un sens asta am si facut, desi dotarile respective sunt printate de pe site. dar am fost la un drive test si m-am convins singur ca masina are doar 2 airbaguri s.a.m.d.
Swift 1.3 GLX 4x4