Autor Subiect: ESP  (Citit de 16729 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
Re: ESP
« Răspuns #10 : 23.Mai.2009, 11:38:38 p.m. »
Salut,

Din cate m-am informat si eu cand am cautat despre sx4, doar modelul 1,6 GS 4WD are ESP.  Ulterior am observat ca si la 1,9 DDi 4wd (desi initial nu am vazut informatii ca ar avea).

Insa in mod sigur, ESP nu se afla printre dotarile optionale. Altfel alegeam o varianta mai "cheala" + ESP.

Daca e asa cum spui, si se dovedeste ca nu are ESP (ceea ce e si f. probabil) (ar trebui sa ai buton de ESP on/off sub frana de mana) eu unul as face mare razboi cu dealerul. Insa apropo, tot n-ai zis care dealer?
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline hugbear

« Răspuns #11 : 23.Mai.2009, 11:53:39 p.m. »
sunt cateva dotari vizibile pe care le am si le ai nu apar cum ar fi geamurile electrice spate, volanul imbracat in piele , AC automat si Keyless start/Keyless entry deci deja nu stiu ce sa mai cred
N-ai gasit cumva si comutatorul 2WD/iAWD/AWD Lock? O astfel de eroare ar fi fost binevenita! :D

ESP - EPS se cam incurca lumea....... EPS avem toti
Corect, se face des confuzie intre Elecric Power Steering si Electronic Stability Program

Insa in mod sigur, ESP nu se afla printre dotarile optionale. Altfel alegeam o varianta mai "cheala" + ESP.
Idem!

Citat
Insa apropo, tot n-ai zis care dealer?
Iti place suspansu'! :)
« Ultima Modificare: 25.Mai.2009, 10:26:08 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #12 : 24.Mai.2009, 12:05:33 a.m. »
Eu am un mail de la B&S in care-mi spun ca ESP nu se poate pune separat, nici ca optiune de fabrica nici after-market. Ca, daca vreau ESP trebuie sa cumpar unul din modelele existente Which is, cu 4x4  :)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #13 : 24.Mai.2009, 12:08:29 a.m. »
ESP este disponibil si la varianta 2WD: cea AT  ;)
Cel putin asa precizeaza producatorul...

Offline bogdanb

« Răspuns #14 : 24.Mai.2009, 12:24:37 a.m. »
Revin cu e-mailul celor de la BS:
"Pachetul de dotari al unui model Suzuki se poate modifica doar la genul:
Alarma,senzori de parcare,aparatori de noroi,etc.
  Montarea ESP-ului si A/C automat se face doar la fabrica,astfel daca
doriti aceste doua elemente trebuie sa alegeti varianta de echipare GS.
  Daca apar eventuale alte intrebari,va rog nu ezitati sa ma contactati!
  Va doresc o zi buna!"
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

« Răspuns #15 : 24.Mai.2009, 12:28:02 a.m. »
Pai GS e si  2WD si 4WD...

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #16 : 24.Mai.2009, 04:09:16 p.m. »
Cred ca a avut in vedere mai mult A/C automat ce este atat la GS 2wd cat si la 4wd, mai putin esp-ul pe care l-a incurcat (probabilitate foarte mare) voit sau nu cu eps-ul (servodirectia) :inteligent:

@SGD  da, ai dreptate, uitasem, si la GS AT ai ESP. Mi-am amintit si ca, initial, ma incanta cutia automata insa era "la schimb" cu tractiunea 4x4 in aceeasi bani...si am optat pentru 4x4.   Sau cel putin asa scria pe site.
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline n.laurentiu81

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #17 : 25.Mai.2009, 09:44:28 p.m. »
nu stiu daca au gresit sau au mintit cu nerusinare intrucat pana si la punctul de service continuau sa sustina existenta ESP-ului
Dealerul despre care vorbesc e AUTONET , cel de pe calea Giulesti de la care momenta am obtinut intr-un final recunoasterea in scris a erorii si o promisiune de rezolvare cumva a situatie

Offline hugbear

« Răspuns #18 : 25.Mai.2009, 10:07:21 p.m. »
Mda... pai singura solutie amiabila pe care o vad eu este schimbarea masinii cu una care respecta oferta, adica CU ESP. Evident, diferenta sa fie achitata de partea care se afla in culpa...

Post Merge: 26.Mai.2009, 01:17:12 a.m.
Dupa ce-si plateste gresala, firma n-are decat sa declanseze o ancheta administrativa interna pentru stabilirea vinovatilor si sa-si recupereze paguba prin retineri din salariu... legal, elegant si ieftin!
« Ultima Modificare: 26.Mai.2009, 01:17:43 a.m. de hugbear »

Offline n.laurentiu81

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #19 : 26.Mai.2009, 08:10:36 a.m. »
Vroiam sa va intreb daca ma puteti ajuta cu ceva indicatii referitoare la reglementarile in vigoare, amenzi practicate, legea/ordonanta de urgenta care reglementeaza situatiile de genul acesta

te rog nu mai cita mesajul imediat anterior
« Ultima Modificare: 26.Mai.2009, 04:53:54 p.m. de hugbear »