0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
in toate specificatiile primite se mentioneaza ca are ESPcontactul. Am intrebat si deale-rul cand am achizitionat-o si mi-au spus ca se aprinde doar in caz de nevoie.
Ma tem ca fie te-ai informat tu gresit (ar fi bine sa postezi niste link-uri catre specificatiile respective...) fie mai degraba te-a pacalit dealerul (pentru ca altfel afirmatia lui nu are sens... trebuia sa stie ca n-are ESP si sa-ti spuna), in afara cazului in care e pur si simplu incompetent.
Atunci exista doua posibilitati: 1. Specificatiile de pe link-urile date de mine n-au fost actualizate, ai ESP si atunci problema semnalata de tine ramane in picioare; 2. Modelul tau NU are ESP, si dealerul a gresit. In cazul asta, cred ca trebuie sa incerci sa rezolvi problema intai pe cale amiabila, in conditiile cele mai convenabile pentru TINE, apoi sa mergi pe la OPC. N-ar strica sa treci pe la OPC pentru o sedinta consultativa inainte de a merge la intalnirea cu dealerul. E destul de grav sa treci in specificatii orice dotere pe care masina nu o are, si e cu atat mai grav cand e voba de o dotare de siguranta. Apropo, despre ce dealer e vorba?Poate vin si alti colegi cu idei. Oricum, asteptam sa ne spui cum ai rezolvat (cat mai curand, sper...), ca sa te poti bucura de masinuta asa cum merita.P.S. Nici n-am apucat sa-ti uram bun venit. Bine ai venit!