Autor Subiect: Extra-garantie la masinile Suzuki  (Citit de 17833 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Extra-garantie la masinile Suzuki
« Răspuns #100 : 06.Iun.2019, 11:10:58 a.m. »
Cu alte cuvinte, orice garantie peste cei 3 ani oferiti de producator este un fel de polita Casco cu extindere la defectele de fabricatie, nu doar la avarii din surse externe masinii...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ntire2000

« Răspuns #101 : 06.Iun.2019, 11:30:23 a.m. »
Da, si la final afli ca ai doar o bucata frumoasa de hârtie.
E un caz nefericit pe aici al unui coleg care a reparat pe banii lui si la sfârsit i s-a spus sec ca asiguratorul nu a aprobat decontarea sumei catre service pentru a fi despagubit pe garantia extinsa.
Poate afla si cei care baga zilnic spotul ala publicitar cu 7 ani la radio si tv.
Sunt curios daca CNA nu ar putea interzice la sesizarea publicului astfel de reclame mincinoase.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online NicNic

« Răspuns #102 : 06.Iun.2019, 11:56:35 a.m. »
Eu confirm totusi ca a functionat acoperirea reparatiei pe garantie in anul 4 (era deja in cea extinsa), la SUVI
Inlocuit bobina inductie cil. 1-2.
Adevarat ca a trebuit sa insist la dealer, dar s-a rezolvat.

Sper sa nu fiu exceptia care confirma regula ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ...

« Răspuns #103 : 06.Iun.2019, 12:04:01 p.m. »
Garantia extinsa in baza carnetului de garantie extinsa nu (cred ca) are legatura cu firme de asigurare. Parca din 2018 au pus in practica Suzuki Ro "inselaciunea". Da, chiar daca au asterisc in reclame privind nu stiu ce termeni si conditii, sa promovezi 3+x ani garantie extinsa fara sa afisezi, chiar si cu litere de-o schioapa, cine ofera garantia extinsa, e la fel de incorect ca pretul afisat cu prima de casare (mai ales in reclame aparute dupa ce se termina tichetele)...

Offline sandin

« Răspuns #104 : 25.Iun.2019, 10:29:56 a.m. »
  Pot sa va confirm eu 100% ca, garantia extinsa este degeaba. Am fost cu pierderi de ulei la celebra reprezentanta din Giulesti si concluzia a fost pompa de vacuum care nu face obiectul garantiei si in plus am fost pus sa platesc si constatare. Deci garantie extinsa......
  • New Vitara, 1,6DDS, 4X4, spirit

Offline boga81

« Răspuns #105 : 25.Iun.2019, 02:33:57 p.m. »
La mine erau trecute in extragarantie si piesele care fac obiectul extragarantiei. Ia verifica daca pompa este

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline ntire2000

« Răspuns #106 : 25.Iun.2019, 11:50:41 p.m. »
  Pot sa va confirm eu 100% ca, garantia extinsa este degeaba. Am fost cu pierderi de ulei la celebra reprezentanta din Giulesti si concluzia a fost pompa de vacuum care nu face obiectul garantiei si in plus am fost pus sa platesc si constatare. Deci garantie extinsa......

Constatarea o poti contesta, face obiectul garantiei.
Putea la fel de bine sa fie o piesa care face obiectul garantiei si atunci nu trebuia platit nimic, corect?
Aia sunt nesimtiti daca fac constatea în garantie pe banii clientului.
Sa speram ca cineva plictisit de pe la ei citeste pe aici asa cum au facut cei din Brasov cu colegul @cad.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

« Răspuns #107 : 16.Iun.2020, 05:00:03 p.m. »
Azi am discutat cu Dealer-ul pe îndelete și înțelesul lor condiți de garanție extinsă.
Concluzii:
1. Reviziile trebuie făcute la termen în serviceurile autorizate Suzuki din țară.
2. În caz de defect, trebuie anunțat imediat Dealer-ul, chiar dacă nu ești în țară.
3.Doar după acordul lui și emiterea unui număr de referință al daunei.
4. În condițțile garanției Producătorului poți efectua revizii și reparații în serviceurile autorizate de producător, fără acordul Dealer-ului dar pierzi garanția extinsă.
5. Pretențiile de garanție trebuie să fie soluționate prin reparații, indiferent de caz, compensația în bani nefiind posibilă!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Dromihete

« Răspuns #108 : 16.Iun.2020, 06:14:48 p.m. »
Partea din titlul topicului cu "2016/2017" mă face să pun întrebarea: pentru un Suzuki achiziționat în 2020 se menține chestia asta cu extensia de garanție?
  • Hyundai Ioniq PHEV 2020/Suzuki Jimny GLX 2020

Offline Vecchio

« Răspuns #109 : 16.Iun.2020, 08:39:47 p.m. »
Din câte știu, e valabilă promoția!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!