Autor Subiect: Vitara in 5 usi cateva informatii...  (Citit de 5019 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Vitara in 5 usi cateva informatii...
« Răspuns #10 : 11.Apr.2017, 11:46:55 p.m. »
vine fara, se adauga foarte simplu dupa - la achizitionarea ceasului trebuie sa cumperi si un nou inel nichelat
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #11 : 11.Apr.2017, 11:55:41 p.m. »
Vitara vs. new Vitara   :D

Offline enicky

« Răspuns #12 : 12.Apr.2017, 12:05:20 a.m. »
.... la achizitionarea ceasului trebuie sa cumperi si un nou inel nichelat
     Ceasul vine la pachet cu inelul respectiv, nu este nevoie sa-l iei separat.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ulise

« Răspuns #13 : 12.Apr.2017, 06:35:25 a.m. »
Vitara vs. new Vitara   :D

Un topic ajuns terci. Poate vede un moderator si face ceea ce trebuie, daca colegul @Bobcat134 a postat cu neatentie.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

The following users thanked this post: gabineg

Offline Bobcat134

« Răspuns #14 : 12.Apr.2017, 07:39:28 a.m. »
Iti dai seama ce am facut ? Am pus o intrebare generala la sectiunea diverse, si deja incepem cu intepari in anus si cu texte de 2 bani. Acum macar sa am un motiv bine intemeiat ca un moderator sa se sesizeze, toti intepatii pe toate drumurile.
  • Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #15 : 12.Apr.2017, 07:44:28 a.m. »
@Bobcat134
uite cine vorbeste de intepat...  :-))    ai postat la Diverse dar in sectiunea Vitara, masina ce s-a produs intre 1988 si 1998...  Vitara asta ce se vinde acum isi are sectiunea ei, new Vitara

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 12.Apr.2017, 07:45:39 a.m. »
Ma sesizez eu si-ti explic: ai postat in aria generala Vitara, care se refera la vechea masina  (tractorasul). Trebuia să postezi la New Vitara. Ai inteles?
Si pana te familiarizezi cu modul în care merg lucrurile pe forumul asta, ai putea sa fii mai puțin... acid. :-j

P.S. Acum observ ca mi-a luat-o Rex inainte
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ulise

« Răspuns #17 : 12.Apr.2017, 08:28:08 a.m. »
Iti dai seama ce am facut ? Am pus o intrebare generala la sectiunea diverse, si deja incepem cu intepari in anus si cu texte de 2 bani. Acum macar sa am un motiv bine intemeiat ca un moderator sa se sesizeze, toti intepatii pe toate drumurile.

Imi cer scuze daca am fost inteles gresit. Nu te-am pus nicidecum la zid.
Am adresat rugamintea de a se face cumva doua topicuri, caci sunt doua subiecte diferite, despre doua masini diferite- din urmatorul motiv:
- atunci cand un user cauta o anumita informatie, sa o gaseasca citind titlurile si sa evite stufosenia unui topic/ subtopic care cuprinde informatii amestecate, precum in cazul dat.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline shpeedy

« Răspuns #18 : 12.Apr.2017, 08:36:52 a.m. »
@ulise: nu-ti bate capul. Ai procedat corect cu atragerea atentiei.

@Bobcat134: parerea mea e ca raspunsul tau e putin cam exagerat, considerand ca tu esti cel in culpa in cazul de fata. Nu-ti ia nimeni capul, doar ti s-a atras atentia ca - din neatentie - ai postat in aria gresita si tu raspunzi cum raspunzi. Tie cum ti se pare?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X