Autor Subiect: RBS - S-a activat vreodata?  (Citit de 23808 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steph

Re: RBS - S-a activat vreodata?
« Răspuns #90 : 08.Mar.2018, 01:47:43 a.m. »
Eu nu m-as baza prea mult pe RBS: https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=BW4KENOHugI

Referitor la sugestia unor teste :D
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Online Catalln

« Răspuns #91 : 08.Mar.2018, 06:36:48 a.m. »
Eu nu m-as baza prea mult pe RBS: https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=BW4KENOHugI

Referitor la sugestia unor teste :D

D-na/ra era in alta lume, daca nu avea RBS sigur urmările erau vizibile si pe filmare.

Acum trebuie sa fim si realiști, sistemul de pe suzuki totusi este destul de "ieftin" pe o masina mai accesobila.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline AnCh

« Răspuns #92 : 08.Mar.2018, 08:29:43 a.m. »
Sunt de acord cu Catalin. M-am uitat la filmare si acolo chiar si-a facut treaba RBS-ul. Pentru distanta aia si viteza pe care apucase sa o aiba a actionat inseajuns incat sa nu fie urmari mai grave. El (RBSul) a trebuit sa treaca prin toti cei 3 pasi intr-un timp foarte scurt si totusi a reusit sa opreasca destul de bine.
In alta ordine de idei, ati vazut cine a fost vinovatul principal? Un taran cu un SUV cat casa care a considerat ca nu are nevoie de semnalizare pentru a intra pe banda, incet, cand este atat de mare...
  • Suzuki Vitara, Passion 1.6 benzina, Allgrip, BUC, Silky Silver

Offline Ajax26

« Răspuns #93 : 08.Mar.2018, 01:32:33 p.m. »
Hai ca nici nu cred ca si-a spart bara tipa cu Vitara :) Oricum si ala cu Loganul s-a speriat si a franat cam aiurea ..putea sa il claxonexe pe taran flash etc
  • SX4 S-CROSS 1.4 LUXUS AT ALLGRIP

Offline ManuP

« Răspuns #94 : 08.Mar.2018, 01:44:27 p.m. »
Vinovat e chiar melteanul cu MCV-ul. A schimbat banda fara sa se asigure, fara semnalizare si, daca nu ma insel, este si linie continua pe bucata aia de drum... uitati-va cu atentie la pozitia MCV-ului in prima secunda de filmare
Ca si madam a fost cascata, nu contest.

Celalalt meltean cu SUV-ul a facut exact acceasi manevra pe care a facut-o si MCV-ul cu cateva secunde inainte. A iesit de pe banda intai pe banda a doua fara sa se asigure si fara sa semnalizeze.
Filmarea cred ca ar putea sa o ajute pe madam la asigurator...

• SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline steph

« Răspuns #95 : 08.Mar.2018, 01:54:25 p.m. »
Toti trei au fost melteni. Am gasit filmarea mai lunga. Toti au vrut sa iasa in siajul unei ambulante:

Mai prexis doar x-traill-ul era pe banda 2 inainte de trecerea ambulantei.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline AnCh

« Răspuns #96 : 08.Mar.2018, 01:56:58 p.m. »
Asa este. Si tipa chiar a accelerat dupa ce i s-a bagat MCV-ul in fata. Nesimtire mare cu faza asta de mers in "trena" unei ambulante...
Uitandu-ma si tinand cont de filmare, incep sa cred ca de fapt Nissanul a facut asta (tot a gresit ca nu a semanlizat) ca sa nu se bage cei doi si sa sunteze traficul folosindu-se de ambulanta.
  • Suzuki Vitara, Passion 1.6 benzina, Allgrip, BUC, Silky Silver

Offline enicky

« Răspuns #97 : 08.Mar.2018, 02:34:35 p.m. »
  Loganist-ul fricos, "baga la loc" Nissan-ul cu un claxon. Nisanul este vinovat, apoi pastrarea distantei. Domnisoara daca ar fi calcat bine frana, nu se-ntampla nimic. Faze de genul am mai intalnit. D-aia ma feresc eu de Logan-uri ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #98 : 08.Mar.2018, 03:15:13 p.m. »
Nissan-ul n-are nicio treaba legala in acest accident. A schimbat banda aiurea, dar n-a fost implicat in accident. Logan-ul a oprit fara probleme...doamna cu Vitara cel mai probabil n-a fost atenta la drum...e imposibil sa nu poti evita un accident la viteza aia...
  • Suzuki Vitara S

Offline ManuP

« Răspuns #99 : 08.Mar.2018, 03:16:07 p.m. »
Tipa a iesit corect de pe banda intai. Intre salvare si camionul de pe banda a doua era distanta mare, iar ea nu a incurcat pe nimeni la schimbarea benzii.
Loganul in schimb a iesit foarte din scurt, aparent fara se se asigure, si practic i-a taiat fata Vitarei.

Din filmare nu-ti poti da seama unde era Vitara inainte de trecerea salvarii - poate era tot pe banda a doua...
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip