0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Rbs-ul se activează doar la viteze mici, 5~30 km/h
https://www.suzuki.cz/auto/svet_suzuki/press/suzuki-akademie/bezpecnostni-systemy/radar-brake-support-(rbs).pdfPentru obstacole fixe de la 5 la 30 Pentru obstacole in mișcare de la 5 km/hCred ca nu a avut timp sa vadă câinii.Pe când vehiculul din fata era deja sesizat de acc.
@enicky - La Vitara nu functioneaza deloc asa cum ai descris la S-Cross ul tau.
Radar Brake Support (RBS), which uses millimetre-wave radar, has been replaced by Dual Sensor Brake Support (DSBS), which uses both a monocular camera and laser radar (MFL) to add pedestrian detection to collision damage mitigation braking. Lane Departure Warning, Lane Departure Prevention and Traffic Sign Recognition (TSR) functions are now available.
Citat din: Myhay din 23.Apr.2021, 10:51:40 a.m.@enicky - La Vitara nu functioneaza deloc asa cum ai descris la S-Cross ul tau. Mai, eu am copiat pasajul din manual, acum e ciudat daca le-au facut diferite . Fa si tu comparatie cu ce scrie in manualul Vitarei.Pe de alta parte @VictorN zice : "coboram de pe o bordura iar în fata și ușor stânga era o alta bordura pe care a văzut-o ca obstacol iminent și a frânat direct și violent. Aveam 5-10km/h.", deci identic cu ce scrie la mine in manual la pag.3-94. Si din ce vad eu in foto si la Vitara este aceeasi configuratie a butoanelor pe bord.