Autor Subiect: RBS - S-a activat vreodata?  (Citit de 23820 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabi males

Re: RBS - S-a activat vreodata?
« Răspuns #150 : 17.Ian.2020, 07:38:52 p.m. »
Nu era caprioara, gabi, era...blonda!  =)) =))
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline VictorN

« Răspuns #151 : 17.Ian.2020, 10:25:39 p.m. »
Din ce am observat , nu repereaza  câinii care ies în calea mașinii, dar observa bucăți desprinse și înclinate spre sosea din gardul ce separa linia de tramvai.
Și un lucru ciudat,  când ajung pe Calea Moșilor o ia razna, se activează încontinuu în același loc fără motiv.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

Offline Floppy76

« Răspuns #152 : 02.Feb.2020, 11:18:36 a.m. »
Inca una, cel din fata a semnalizat tarziu pentru stanga. Daca auziti injuraturi pe fundal, doar vi se pare
  • New Vitara Passion 1.4T AllGrip

Offline VictorN

« Răspuns #153 : 02.Feb.2020, 11:30:00 a.m. »
Am descoperit de ce o ia razna in porțiunile separate prin gard de linia de tramvai. Acele garduri au un element reflectorizant rosu care iese din profilul gardului, către sosea. E mic, dar mașina îl vede ca obstacol.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

Online ntire2000

« Răspuns #154 : 02.Feb.2020, 04:15:32 p.m. »
Daca auziti injuraturi pe fundal, doar vi se pare

Daca nu te-a auzit si ala, n-are nici un farmec .....  :-j
Sunt curios cum si-a luat ITP-ul coaja aia de acum 30 de ani.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #155 : 02.Feb.2020, 06:56:39 p.m. »
Inca una, cel din fata a semnalizat tarziu...
   N-am fost de f.multe ori in zona, dar cei din MS sunt niste figuri, am invatat sa ma feresc de ei.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Floppy76

« Răspuns #156 : 02.Feb.2020, 09:09:30 p.m. »
Daca nu te-a auzit si ala, n-are nici un farmec .....  :-j
Daca aveam statia montata cred ca ii ziceam cateva. Dar o folosesc doar la drumuri mai lungi sau concedii
  • New Vitara Passion 1.4T AllGrip

Offline badmania98

« Răspuns #157 : 09.Iul.2020, 08:52:40 p.m. »
Astăzi a frânat și mașina mea de una singură. Am crezut că se rupe toată (e un zgomot specific). Noroc că nu aveam viteză foarte mare (40 km/h) și era coloană de mașini. Mergeam pe banda a 2-a. A frânat pentru vreo 2 secunde după care m-a lăsat în pace (aproape oprisem). În zona în care a frânat îmi tot dă alertele specifice unei tamponări  (Vasile Milea înspre Iuliu Maniu de la Grozăvești). Se pare că este de la gardul de delimitare a liniei de tramvai + ”ochii de pisică” aferenți. 

La a mea este DSBS - Dual Sensor Brake Suport .
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline smiley

« Răspuns #158 : 09.Iul.2020, 09:57:51 p.m. »
@badmania98 ai incercat sa accelerezi cat timp a pus frana sa vezi daca se dezactiveaza? Si eu mai primesc alarme false, odata chiar a fost un bip continuu, am emotii poate mi se activeaza aiurea cu vreun tir in spate sau oricare alta masina care daca nu ar avea o distanta cat de cat nu vad cum ar avea timp sa opreasca mai ales in conditiile in care e clar ca nu sunt motive sa opresc.

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline badmania98

« Răspuns #159 : 09.Iul.2020, 09:58:45 p.m. »
Chiar acceleram în acel moment. Se mișcase cârdul de mașini de pe loc, eu rămăsesem puțin în spate și am accelerat mai mult. Curios că cumva m-am și tras un pic mai departe de gardul respectiv și...zdrang. Noroc că cel din spatele meu nu s-a mișcat la fel de repede ca și mine.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020