Mi s-a declansat sambata DSBS (fostul RBS, ca acum are si camera) in timp ce mergeam pe langa gardul amplasat pe Mihai Bravu in Bucuresti, care delimiteaza linia de tramvai de benzile auto. (Au rezultat niste benzi mai inguste si se circula foarte lipit de gard in unele zone...) Iar intr-o zona in care gardul facea si o curba usoara spre dreapta, odata cu banda de langa, evident, m-am trezit din senin ca-mi franeaza brusc masina, de era cat pe-aici sa intre un tip din spate in mine - evident ca l-a luat si pe el prin surprindere, ca nu era niciun motiv sa franez eu brusc: banda era libera, mergeam cu 60 km/h spre primul semafor, eram primul plecat de la semaforul anterior.
Foarte ciudat a fost sa ma trezesc cu frana aia brusca (a intrat ABS-ul) fara niciun motiv si sa ma trezesc oprit in mijlocul drumului, cu foarte multi soferi derutati in spate. Nici eu nu intelegeam ce naiba se intampla, nici ei... Dubios sa n-ai niciun control asupra masinii, intr-o situatie in care nu era necesara preluarea controlului de catre masina. E cam aiurea sa fii cu piciorul pe acceleratie si totusi masina sa franeze brutal. Deh, tehnologia asta...
Imi place sa cred ca totusi n-a fost o eroare sau o defectiune, ci doar acel gard foarte aproape de masina si un pic curbat in fata...