Buna seara stimati posesori de Suzuki pe tampoane,
Am tot stat si m-am gandit....337 de EUR nu reprezinta o suma care sa ma bage in faliment dar parca nici nu as da atata pe niste arcuri din 2 motive.
1. Am oroare sa-si bage mana in suspensia pe fata cam degeaba un nene de la un service romanesc fie el si super autorizat de doamne doamne.... ca sa nu mai spun ca dupa aceea devine obligatorie o verificare a geometriei si directiei ceea ce va duce la o suma destul de considerabila fie vorba intre noi.
2. Masina sta destul de bine pe arcurile din fatadrept pentru care le-as cam cumpara degeaba.
Si un al treilea motiv ar fi:
3. C3-iul meu avea o diferenta de nivel facuta de fabrica nu de mine intre fata si spate cam de 18-20 mm in favoarea partii din spate si nu i-a daunat absolut deloc. Nu cred sa fie o diferenta mai mare in cazul acesta.
Avand in vedere cele de mai sus as veni cu urmatoarea propunere si idee daca cumva ar putea fi posibila:
Sa ne asociem mai multi cumparatori din zona micii romanici si sa solicitam la domnii acestia din germania sau din alta parte sa ne vanda la un pret corect doar arcurile din spate fiindca pe noi alea ne dor.
Pentru aceasta ar fi nimerit ca dupa ce ne intelegem intre noi aici sau in particular, cineva dintre noi mai dezghetat la minte nu un tolomac ca mine sa ia legatura cu ei pentru a le face aceasta propunere si de a obtine o oferta de pret doar pentru arcurile spate care cu cat vor fi mai multe ma gandesc ca cu atat va fi mai simplu si mai ieftin. Astfel rezolvam ce ne doare la un pret cat de cat suportabil pentru o masina noua in asa zisa garantie....
F Cristi are dreptate 337 de Eur e cam multisor mai ales ca eu as umbla numai la suspensia spate ceea ce inseamna ca cu arcurile de fata mi-as face cel mult o poza.
Acestea fiind zise ...astept cu respect si opiniile Dvs. si va doresc o seara placuta.
Cristi R