Autor Subiect: Stopuri cu led  (Citit de 12260 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Stopuri cu led
« Răspuns #40 : 16.Oct.2012, 03:52:59 p.m. »
@Trixi:
Cautand pe net specificatii si pareri despre aceste stopuri, uite ce am gasit..http://www.yatego.com/carparts-online/pdf,4d6d0308149fb,suzuki-sx4-ab-06-klarglas-rueckleuchten-chrom-new.
Parese ca nu se potrivesc decat pe modelul japonez, nu si pe cel unguresc. :
Oare sunt aceleasi stopuri cu cele ofertate de tine? : :-?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #41 : 16.Oct.2012, 07:57:39 p.m. »
La cererea ta am verificat la distribuitor. Avand in vedere ca doar aceste doua modele sunt  disponibile trebuie sa fie identice si nu se potrivesc la sx4 produs in Ungaria.

Offline NicNic

« Răspuns #42 : 16.Oct.2012, 08:40:27 p.m. »
La cererea ta am verificat la distribuitor. Avand in vedere ca doar aceste doua modele sunt  disponibile trebuie sa fie identice si nu se potrivesc la sx4 produs in Ungaria.

Multumesc pentru raspuns.
Daca afli ceva cu finisaj "crom" (sa aiba cat mai putin rosu, eventual cromate integral) si care se potriveste pe Sx4 unguresc, astept o oferta.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Mako

« Răspuns #43 : 22.Oct.2012, 02:22:36 p.m. »
salutare...as vrea sa inlocuiesc si eu becurile galbene de pozitie cu unele albe si eventual sa fie si leduri, aveti idee ce model trebuie luat si cum se monteaza?Am incercat sa scot un bec de pozitie dar nu am reusit deloc sa il scot din locas...vreau sa le schimb pt ca mi-am inlocuit becurile galbene pt faza scurta-lunga cu unele albe iar acum cele pt pozitie sunt prea galbene si strica tot aspectul white :)

Offline BXXENL

« Răspuns #44 : 22.Oct.2012, 02:31:05 p.m. »
W5W, T10 sau 501. Acelasi lucru, doar ca difera denumirea in functie de regiune. E bec cu soclu de sticla, wedge type, de 5W.

Eu am folosit neoane de 3W (practic becuri economice in miniatura) dar nu sunt direct plug and play, necesita taierea mufei originale, sau fabricarea unor pini care sa imite soclul becului. Lumina multa si rece (alb-albastruie, 6000k.)
  • SX4 1.5
Alex

Offline Mako

« Răspuns #45 : 22.Oct.2012, 02:49:50 p.m. »
Becuri de Pozitie MTEC T10(194) (5W) sau LED POZITIE | MTEC W5W T10 | (2 buc.) 

acestea necesita taiere de mufa? :(

« Ultima Modificare: 22.Oct.2012, 03:01:25 p.m. de mako »

Offline BXXENL

« Răspuns #46 : 22.Oct.2012, 03:16:40 p.m. »
Nu nu, astea se infig direct. La mine taiam mufa ca sa intercalez invertoarele, pt ca becurile alea nu functionau la 12vCC. Ledurile astea sunt plug and play. Dar nu-mi inspira cine stie ce incredere modelele astea postate de tine, in speta durata de viata s-ar putea sa fie cam scurta.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Mako

« Răspuns #47 : 22.Oct.2012, 04:11:55 p.m. »
aha...o sa incerc deocamdata cu ele sa vad ce noroc am, nu prea m-as baga sa modific mufele oricum...am si itp de facut in decembrie asa ca...

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #48 : 22.Oct.2012, 04:17:35 p.m. »
Eu am Bec cu 28 SMD cu soclu w5w si lumineaza extrem de bine aproape ca nu mai trebuie sa aprind faza scurta

Iar pe spate incerc sa pun ceva pe led dar imi clipesc mai repede trebuie sa montez o rezistenta in paralel

• SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline shogunu65

« Răspuns #49 : 22.Oct.2012, 04:30:49 p.m. »
poti sa dai un link ceva de unde l ai luat?