Autor Subiect: Stopuri cu led  (Citit de 12258 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline nDw

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
  • Gen: Bărbat
Re: Stopuri cu led
« Răspuns #30 : 17.Mai.2011, 04:54:19 p.m. »
@Silfax: Si mie imi place modelul, am vazut aceleasi stopuri dar mai inchise la culoare
Suzuki SX4, 1.5GLX, 2WD

Offline Silfax

« Răspuns #31 : 17.Mai.2011, 10:29:38 p.m. »
Poza de mai sus, este din cate stiu a unui posesor din Canada care le-a facut "smoked". Sincer prefer partea superioara a lampii in culoare rosie. Cred ca este mai de efect asa (in opinia mea). Era o firma de tuning din Germania care le procura, dar din motive ce nu le stiu, acum nu mai aduce.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #32 : 19.Mai.2011, 09:44:50 a.m. »
Este posibil sa nu fie conform normelor europene.( nu are semn E)
Nu stiu sigur, doar banuiesc. Da-mi pe pm niste informatii despre stop, te rog frumos.

Offline csb

• Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #34 : 14.Oct.2012, 03:00:24 p.m. »
Sunt în genul celor de pe Suzuki Grand Vitara în 3 uși. Sincer nu cred că ar da bine pe SX4...
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #36 : 14.Oct.2012, 09:34:34 p.m. »
Daca le-ai gasi si prin Europa...
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Trixi

• Sr. Member
« Răspuns #37 : 15.Oct.2012, 11:27:58 a.m. »

Cele doua modele sunt disponibile la comanda cu timp de livrare de maxim 2 saptamani prin curierat rapid, cu avans. Cost total 400 ron, cu transport inclus pana la domiciliu.

Offline NicNic

« Răspuns #38 : 15.Oct.2012, 11:53:06 a.m. »

Cele doua modele sunt disponibile la comanda cu timp de livrare de maxim 2 saptamani prin curierat rapid, cu avans. Cost total 400 ron, cu transport inclus pana la domiciliu.

Primul model, cel cromat, l-ai vazut montat pe masina? Are forma corespunzatoare, se inchide frumos pe  caroserie? Toate luminile sunt LED sau are si becuri? Plasticul este rezistent la UV, isi pastreaza transparenta?

Pretul este cu TVA? Se emite si factura?

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Trixi

• Sr. Member
« Răspuns #39 : 15.Oct.2012, 12:25:04 p.m. »
Aceste stopuri sunt fara leduri, cum a mentionat si colegul csb mai sus! Nu le-am vazut montate pe masini, insa absolut toate stopurile si farurile aftermarket alese pe model si an de fabricatie tot timpul se potrivesc perfect cu carosseria masinii. Plasticul isi pastreaza in general transparenta fix cat isi pastreaza cel original. Calitatea acestor produse se arata in pret. (o bucata de stop, far premium, gen Hella, Bosch, fiind in jur de 200 de euro, perechea fiind 400) Deci sa ramanem la ideea ca sunt stopuri low-cost si sa avem asteptari pe masura pretului.

Stopurile cu leduri au fost scoase definitiv de pe piata din Europa, avand in vedere ca nu erau complet cu iluminare led, si locasul pentru bec era standard mexican, mult mai subtire decat al nostru.

Da, se poate emite factura, insa pretul poate fi usor diferit, avand in vedere ca achizitia se face evident in euro.