Autor Subiect: Huse chei din silicon  (Citit de 8760 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costel

Re: Huse chei din silicon
« Răspuns #10 : 05.Ian.2017, 04:09:57 p.m. »
  • Peugeot

Offline enicky

« Răspuns #11 : 05.Ian.2017, 05:05:17 p.m. »
  Interesant!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #12 : 05.Ian.2017, 09:37:55 p.m. »
La Vitara "keyless less", chip-ul transponder este lipit pe placuta modulului telecomanda, asa cum apare in primul film postat de @Costel.

Eu am o astfel de carcasa cu cheie flip si n-am putut sa o folosesc tocmai din cauza transponderului, care se pozitioneaza prea departe de antena din butuc. Nu mi-a dat prin minte sa-l desfac de pe placa si sa-l mut in carcasa.
Cum transponderul este un element pasiv, cred ca este lipit/cositorit pe placa doar pentru fixare mecanica. Dovada ca in filmul al doilea, acelasi transponder este neconectat electric cu ceva De aceea nu cred ca mai este necesara refacerea legaturilor cu sarme. Am sa incerc si am sa va spun daca merge fara legaturi.
« Ultima Modificare: 05.Ian.2017, 09:52:59 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Adita_68

« Răspuns #13 : 06.Ian.2017, 06:26:19 p.m. »
Asteptam cu interes rezultatul!
  • Vitara si Swift
Suzuki Vitara Passion 1,6, MT, turqoise cu caciula neagra;
Suzuki Swift 2016, gri

Offline mariusl82

« Răspuns #14 : 07.Ian.2017, 02:17:40 p.m. »
Sa nu fie antena,cat e bateria noua o sa meargă apoi o sa înceapă problemele
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline Vali D

« Răspuns #15 : 07.Ian.2017, 02:48:55 p.m. »
La Vitara "keyless less", chip-ul transponder este lipit pe placuta modulului telecomanda, asa cum apare in primul film postat de @Costel.

Eu am o astfel de carcasa cu cheie flip si n-am putut sa o folosesc tocmai din cauza transponderului, care se pozitioneaza prea departe de antena din butuc. Nu mi-a dat prin minte sa-l desfac de pe placa si sa-l mut in carcasa.
Cum transponderul este un element pasiv, cred ca este lipit/cositorit pe placa doar pentru fixare mecanica. Dovada ca in filmul al doilea, acelasi transponder este neconectat electric cu ceva De aceea nu cred ca mai este necesara refacerea legaturilor cu sarme. Am sa incerc si am sa va spun daca merge fara legaturi.

Acel transponder de care povestesti ca un element pasiv ce nu este alimentat, este de fapt alimentat din bobina din butuc, de fapt acel cip contine o bobina ce este alimentata de catre bobina din butuc- fenomenul de inductie magnetica -  ca la telefoanele mobile cu incarcare "wireless" - numai ca solicita un curent extrem de mic, ce apoi il redreseaza, filtreaza si alimenteaza un circuit ce la aparitia alimentarii emite un cod ce este recunoscut de catre sistemul de control al pormirii, acesta fiind inrolat in sistem prin inregistrarea lui. Simplu. Discutam despre un sistem RFID.

Offline Cosmin09

« Răspuns #16 : 08.Ian.2017, 01:48:16 p.m. »
Ca sa ne intoarcem la topic, si-a mai cumparat cineva husele pentru care am deschis acest topic?

Eu am facut comanda pe Radacini piese si ar trebui sa ajunga sapt viitoare.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Vali D

« Răspuns #17 : 08.Ian.2017, 01:57:27 p.m. »
Cosmin09 - eu nu, sincer mi se par inutile aceste huse. Poate daca erau din alt material......

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #18 : 08.Ian.2017, 02:08:50 p.m. »
Ca sa ne intoarcem la topic, si-a mai cumparat cineva husele pentru care am deschis acest topic?

Eu. Am primit cado doo bucăți pentru ambele chei  :D
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Cosmin09

« Răspuns #19 : 08.Ian.2017, 02:34:41 p.m. »
Si eu am comandat 2 bucati... :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022