Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki S-Cross  (Citit de 46490 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Alex.Poienaru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • SUCEAVA
Re: Dezamagiri Suzuki S-Cross
« Răspuns #80 : 30.Ian.2019, 11:58:39 p.m. »
@Alex.Poienaru daca faceai comparatia cu un Focus 3 facelift nu mai erai asa incantat de S-Cross :) - adica o masina care a iesit pe piata doar cu 1 an mai devreme decat S-Crossul nou
Sa o folosesti cu placere si fara incindente si sa eviti sa te urci in alte masini noi cu exceptia logan/duster

Multumesc!

Pe langa Focusul din 2007 am condus de-a lungul anilor ~1000km o Fiesta 2017, ~1500km o Skoda Rapid 2014, ~3000km un Renault Megane 2016 si ~ 4000km un  Mercedes Clasa B 2015 si pot sa fac comparatia.. ce sa zic, fata de Mercedes e la ani lumina in spate la calitate si rafinament/confort... fata de Megane cam la fel, era mult mai calitativ la interior...

Am fost constient ca la aceeasi bani puteam sa imi iau un Ford Focus, dar nu aveam tractiune integrala, ceea ce imi doream.. deci trebuie sa fi facut rabat la multe alte aspecte, si de vede...

Dar fata de noul Duster e totusi altceva, net superior. Dusterul pare model neterminat, in partea de jos a portierei era muchii in care te puteai taia
  • S-Cross Spirit 1.4 Allgrip MT / Ford Focus II 2007 1,6 benzina /

Offline Fujitsu

« Răspuns #81 : 26.Aug.2019, 12:25:21 p.m. »
Se spune ca micile detalii fac diferenta intre o masina plăcută si una ”cheap”

Am observat la schimbatorul de viteze (cutie AT): deasupra butonului pe care apesi ca sa schimbi pozitia, plasticul are o muchie care aproape te taie; in orice caz, simți neplăcut la deget.

Ce detalii aparent nesemnificative dar care v-au nemultumit mai mult sau mai putin ati constatat la Suzele voastre?
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #82 : 26.Aug.2019, 12:34:50 p.m. »
Scaunul soferului
Nu ma inteleg cu pernuta din drepul omplatilor, a trebuit sa punt o husa cu burete
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Paulo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
  • Orice iti poti inchipui devine real
    • Bucuresti
« Răspuns #83 : 18.Oct.2019, 09:22:25 p.m. »
Scaunul soferului
Nu ma inteleg cu pernuta din drepul omplatilor, a trebuit sa punt o husa cu burete

Ar merita pusa o poza cu mantocaria asta, zic si eu.
  • S Cross 2017 All Grip 1.4 Passion

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #84 : 20.Oct.2019, 08:04:24 p.m. »
Husa normala, mai groasa
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Paulo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
  • Orice iti poti inchipui devine real
    • Bucuresti
« Răspuns #85 : 20.Oct.2019, 08:20:52 p.m. »
Am inteles eu gresit, am crezut ca ai pus ceva doar in dreptul omoplatilor. Scuze  :)
  • S Cross 2017 All Grip 1.4 Passion

Offline CrisCo

« Răspuns #86 : 09.Oct.2020, 11:08:41 a.m. »
Salutare,

Am constatat zilele trecute ca materialul de pe cotiera portierei din stanga (sofer) s-a tocit destul de urat, evident cea care e utilizata in mod frecvent. Materialul pare realizat asa dintr-un velur f fin, care arata ca in pozele atasate.
Am asa niste dezamagiri de la zi la zi la aceasta masina, cel mai mult am avut o masina timp de 10 ani, tot cu tapiterie prin interior, usi, scaune, etc si cand am vandut-o arata impecabil ca in prima zi, fara sa fi avut huse sau alte elemente de protectie. Aici lucrurile par sa scape de sub control si asta dupa 1 an si putin.
Ma gandesc cumva sa retapitez cumva bratele portierelor cu piele sau imitatie piele, ceva mai rezistent.
Am tot cautat pe net firme care sa relaizeze asa ceva insa pana acum nu am gasit, evident ar mai putea fi si inlocuirea fetelor de usi cu unele din dezmebrari dar care sa provina de la echiparile Luxus care am vazut ca au imitatie piele si care evident sa fie in toate mintile lor, sa nu fie sparte sau avariate, insa asta e deja mai greu de obtinut decat retapitarea.
Pe de alta parte ma gandesc ca nu cred a s-ar baga prea multi sa retapiteze niste petice de 10cm patrati, cred ca ar considera prea multa munca si bibileala pt niste patratele f mici.
Mai sunt si alti posesori care au intampinat aceasta problema?
  • Suzuki SX4 S-Cross

Offline VictorN

« Răspuns #87 : 09.Oct.2020, 11:12:05 a.m. »
La mine s-a tocit după jumătate de an.
O sa cumpăr o pernuta și niște airici de croitorie și o pun peste.

Am mai pus o pernuta unde genunchiul drept se odihnește pe plasticul consolei centrale pt ca îmi amortea piciorul la drumuri lungi.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Offline FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline dthem

« Răspuns #89 : 09.Oct.2020, 11:40:34 a.m. »
Un an jumate și 40.000 de km și arată ca în prima zi. N-am făcut nimic special și chiar țin frecvent cotul acolo. O fi o problemă izolată?
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019