Salutare,
Am constatat zilele trecute ca materialul de pe cotiera portierei din stanga (sofer) s-a tocit destul de urat, evident cea care e utilizata in mod frecvent. Materialul pare realizat asa dintr-un velur f fin, care arata ca in pozele atasate.
Am asa niste dezamagiri de la zi la zi la aceasta masina, cel mai mult am avut o masina timp de 10 ani, tot cu tapiterie prin interior, usi, scaune, etc si cand am vandut-o arata impecabil ca in prima zi, fara sa fi avut huse sau alte elemente de protectie. Aici lucrurile par sa scape de sub control si asta dupa 1 an si putin.
Ma gandesc cumva sa retapitez cumva bratele portierelor cu piele sau imitatie piele, ceva mai rezistent.
Am tot cautat pe net firme care sa relaizeze asa ceva insa pana acum nu am gasit, evident ar mai putea fi si inlocuirea fetelor de usi cu unele din dezmebrari dar care sa provina de la echiparile Luxus care am vazut ca au imitatie piele si care evident sa fie in toate mintile lor, sa nu fie sparte sau avariate, insa asta e deja mai greu de obtinut decat retapitarea.
Pe de alta parte ma gandesc ca nu cred a s-ar baga prea multi sa retapiteze niste petice de 10cm patrati, cred ca ar considera prea multa munca si bibileala pt niste patratele f mici.
Mai sunt si alti posesori care au intampinat aceasta problema?