Salutare!
Proaspat posesor de S-Cross, dupa aproape 2000km pot sa fac o comparatie cu fostul Ford Focus II 1.6:
- motorul, chiar si pe auto, e net superior, raspunde mult mai bine; obisnuit fiind cu fostul aspirat, nici nu simt nevoia sa merg pe modul sport; intr-adevar, conteaza foarte mult de pe ce masina vii, cu era erai obisnuit inainte.
Dar parca mi-as dori sa am tot timpul volanul la fel de ferm precum in modul sport
- directia e mult mai usoara decat la Ford, iar asta nu imi place in mod deosebit (stiam de la drive test), la ford era mult mai comunicativa
- computerul de bord, in special reglajul lui, parca e de pe o masina de acum 20 de ani, alea 2 bete jalnice, si nasol de reglat in trafic... de la o companie japoneza ma asteptam la mai mult pe partea asta.
- la capitolul insonorizare pot spune ca e superioara, dar acuma si fordul are o groaza de kilometri
- sa se vada tabla in interior la montantul central numai la dacii am mai vazut.. puteau sa acopere zona aia cu ceva, arata ieftin... si e rece in zona aia de contact cu tabla
- consumul e OK, atat in oras cat si la drum lung am acelasi consum ca la fordul anterior, doar ca acum pot face depasiri intr-a 4, nefiind nevoie sa retrogradez pana intr-a 2-a ca sa incep depasirea
In rest, deocamdata multumit