Imi place S-cross, consider ca am facut o alegere buna.
Insa... sunt 2 chestii care chiar ma enerveaza. De una stiam dinainte sa iau masina: sistemul de reglaj al spatarului scaunelor fata, mult mai bine ar fi fost unul de tip roata, in care practic poti regla spatarul sub mult mai multe unghiuri fata de cel de pe S cross unde practic exista niste trepte intermediare pe care spatarul nu se poate opri, multe dintre acele trepte fiind insa exact ce as cauta ca pozitie a spatarului (uneori).
A doua chestie..de care mi-am dat seama abia acum, dupa 2000km: pedala de frana mi se pare foarte sus, iar cea de acceleratie sus iar piciorul calca pe acestea intr-un unghi deloc confortabil. Nu am ce sa fac, oricum conduc cu scaunul maxim spate si deloc ridicat (am 1.86m inaltime). Cu toate acestea, la mersul prin oras nu e deloc confortabil, deocamdata solutia e sa conduc in tenisi sau incaltari cu talpa foarte subtire care mai remediaza situatia...Sunt curios daca a mai sesizat cineva aceasta problema. Ar fi fost super o pedala de acceleratie mai putin bombata si din podea si o pedala de frana ceva mai...indepartata.