Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki S-Cross  (Citit de 46494 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Dezamagiri Suzuki S-Cross
« Răspuns #60 : 05.Aug.2017, 09:21:16 p.m. »
Merci
Momentan m-a carat fosta mea colega de banca, e medic, la kinetoterapie
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ManuP

« Răspuns #61 : 06.Aug.2017, 11:14:21 a.m. »
Mie inca nici nu mi-a venit masina si am facut deja o lista de dezamagiri. Totusi astept sa fac prima mie de kilometri inainte de a o face publica. :)
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline jante.otel

« Răspuns #62 : 06.Aug.2017, 12:44:04 p.m. »
Am si eu o mare dezamagire la S-Crossul meu: am luat-o fara sa aiba priza USB in panoul de langa levierul cutiei de viteze, desi locasul exista, dar e astupat cu un dop/capac. Mai mult de atat desi apas butonul USB pe panoul multimedia, pare a nu fi functional pt ca nu se schimba meniul pe ecran de nici-o culoare...

Presupun ca nici cablu USB nu e tras din sistemul audio, asa incat m-am interesat de preturi la cele 2 articole lipsa - am gasit la www.pieseautoradacini.ro:
- priza USB (39105-57L10) - 186,83 RON
- cablu USB (39106-61M00) - 239,43 RON
M-am ingrozit de scorurile astea la 2 "mizerii" de piesulici.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #63 : 06.Aug.2017, 12:50:57 p.m. »
Priza USB e în spațiul de depozitare din cotieră. :)

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #64 : 06.Aug.2017, 12:57:30 p.m. »
Exact :).
Dacă nici acolo nu e (deşi nu cred!), ar trebui să verifici dacă nu cumva există cablul şi lipseşte doar priza din cotieră.

Cam aşa ajungi în spatele unităţii:

Codurile identificate sunt corecte:

• Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: jante.otel

Offline crsors

« Răspuns #65 : 06.Aug.2017, 01:46:08 p.m. »
Vezi ca nici la mine nu functiona. Nu era bagat in unitate firul ce pleaca din cotiera. Albastru parca este. Am dat jos usa de la torpedou, am bagat mana pana la cot si am infipt mufa in unitate.
Varianta propusa de @bekxy este mai eleganta, din pacate, a doua zi dupa achizitie nu o stiam.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Passion 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline enicky

« Răspuns #66 : 06.Aug.2017, 06:25:07 p.m. »

Iti recomand o ședință  aici .
    Eu am probleme cu mijlocul, au efect?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jante.otel

« Răspuns #67 : 06.Aug.2017, 10:30:58 p.m. »
Priza USB e în spațiul de depozitare din cotieră. :)

Am verificat in cotiera. Acolo e un locas pt o priza rotunda (precum bricheta auto), care si ala e blind.
Locul de USB este in panoul de langa schimbatorul de viteze (acoperit cu un capac - din fabrica).
Dupa ce gasesc piesele alea la niste preturi normale (nu nesimtite) ma ocup si de ele.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline matei86

« Răspuns #69 : 12.Feb.2018, 10:16:09 p.m. »
Imi place S-cross, consider ca am facut o alegere buna.

Insa... sunt 2 chestii care chiar ma enerveaza. De una stiam dinainte sa iau masina: sistemul de reglaj al spatarului scaunelor fata, mult mai bine ar fi fost unul de tip roata, in care practic poti regla spatarul sub mult mai multe unghiuri fata de cel de pe S cross unde practic exista niste trepte intermediare pe care spatarul nu se poate opri, multe dintre acele trepte fiind insa exact ce as cauta ca pozitie a spatarului (uneori).

A doua chestie..de care mi-am dat seama abia acum, dupa 2000km: pedala de frana mi se pare foarte sus, iar cea de acceleratie sus iar piciorul calca pe acestea intr-un unghi deloc confortabil. Nu am ce sa fac, oricum conduc cu scaunul maxim spate si deloc ridicat (am 1.86m inaltime). Cu toate acestea, la mersul prin oras nu e deloc confortabil, deocamdata solutia e sa conduc in tenisi sau incaltari cu talpa foarte subtire care mai remediaza situatia...Sunt curios daca a mai sesizat cineva aceasta problema. Ar fi fost super o pedala de acceleratie mai putin bombata si din podea si o pedala de frana ceva mai...indepartata.
  • Suzuki S-Cross Passion 1.4 T AT Allgrip 2017