Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki S-Cross  (Citit de 46486 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Dezamagiri Suzuki S-Cross
« Răspuns #50 : 01.Aug.2017, 09:16:38 a.m. »
Postez si eu aici, ca a venit Zuzu, am iesit din rodaj si pot sa dau o parere care sa fie vizibila si din afara forumului (inainte sa-mi fac aici cont si sa ma hotarasc la Suzuki, v-am stalkerit pe toti multa vreme...  >:))

5. Ultima si cea mai mare de fapt: poate inca sunt noi/pielea e inca noua, dar scaunele mi se par inconfortabile, dure si nu au reglaj lombar.

Pentru colegii de pe forum, o sa fac si un jurnal cand am timp cu frumosul meu Suzuki gri-sobolan, cum ii zic eu :)
  @solymir  s-o stapanesti sanatos in primul rand ! :)
   Legat de constatarile tale, parerea mea este ca toate masinile, apreciez eu cu pret pana in 24-25k euro sunt prost antifonate. Inca vitara(probabil si S-cross) mai are ceva izolatie in zona pedalier-bord, dar la celelate doua pe care le-am vazut eu "dezbracate" era jale.
   Scaunele sunt inca noi, dar cu timpul "se dau" dupa sofer.
    Jurnalul o sa-l faci ptr. "frumosul" tau la care vad c-ai inceput deja sa "tii" ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #51 : 01.Aug.2017, 10:02:04 a.m. »
Subscriu la capitolul scaune inconfortabile, dar in ceea ce priveste insonorizarea nu sunt de acord.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ...

« Răspuns #52 : 01.Aug.2017, 10:18:05 a.m. »
Tocmai am facut 4500 de km in 2 saptamani cu escrocul meu. Da, am si eu la cald 2 greierasi timizi, cate unul in fiecare portiera din fata, cand actionez geamurile (inca n-am apucat sa iau spray siliconic, cand e rece afara cred ca se contracta plasticele si nu mai aud galagie) in special isi fac de cap, dar de comportamentul rutier, confortul familiei mele, consumul, insonorizarea si stabilitatea la viteze destul de mari, aerul conditionat, sunetul boxelor etc. sunt foarte multumit. Am ucis cu parbrizul o vrabie si un liliac, ambii la viteza mare, coafura a rezistat cu brio...   

Offline crsors

« Răspuns #53 : 05.Aug.2017, 03:51:11 p.m. »
Referitor la confortul scaunelor, parerile sunt impartite. Eu stau mai bine in S-Cross decat in Mondeo 3 la care am suport lombar. Stiu ce spun pentru ca anul trecut am facut 4.000km cu Mondeo in 10 zile iar anul asta 11.000km cu suzuka in 20 de zile. De asemenea se conduce foarte usor. Poti face 1.000km/zi fara probleme. Incet, incet, am trecut peste partea cu nemultumirile si ma bucur de ea asa cum este.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Passion 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

« Răspuns #54 : 05.Aug.2017, 04:03:12 p.m. »
Depinde ce inaltime ai, pe mine ma deranjeaza cusatura/perna din zona omoplatului

The following users thanked this post: Ripi

Offline crsors

« Răspuns #55 : 05.Aug.2017, 04:47:02 p.m. »
Am luat niste huse de vara din bambus, pentru a nu transpira pe scaune si stau bine inclusiv pe acestea. Au suport lombar din spuma de plastic. Cam profilate dupa gustul meu asa ca le-am scos si am bagat un burete subtire. Nu era rau daca aveau si reglare lombara, dar mi se par ok si asa. La 178 nu sezizez nici  problema legata de acea cusatura.

« Răspuns #56 : 05.Aug.2017, 04:48:03 p.m. »
Nu e cusatura e ca o perna, eu am 1,83 si imi apasa cocoasa 😂
« Ultima Modificare: 05.Aug.2017, 04:58:06 p.m. de hippo »

Offline crsors

« Răspuns #57 : 05.Aug.2017, 05:53:18 p.m. »
Deci, e clar: tb sa scapi de cocoasa ca sa nu te mai deranjeze. Stai mai drept.  :baston:
Banuiam ca despre acea "perna" este vb inca de cand ai mentionat-o pentru prima data pe forum. Chiar am testat sa vad daca ma deranjeaza, dar se pare ca nu.  :-?
Pentru a multumii pe toata lumea, cred ca ar tb facute scaune customizate, sau din perne gonflabile. Sa fie tot omul fericit. >:D<
Eu de la primul drive test am verificat daca stau bine in scaun. Asta a fost nr 1 pe lista.

« Răspuns #58 : 05.Aug.2017, 05:56:11 p.m. »
cocoasa e de la statul aiurea la birou, vorba unui amic, Geoagiu bai tataie 😂
In limbaj medical, inceput de spondiloza cervicala
Suzuki ar trebui vandut si cu un voucher la masaj 😂😂😂

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #59 : 05.Aug.2017, 06:45:55 p.m. »
Iti recomand o ședință  aici . Sa alegi programul in 8 pasi pentru începători.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim