Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki S-Cross  (Citit de 46474 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Hoinar

Re: Dezamagiri Suzuki S-Cross
« Răspuns #180 : 23.Iun.2023, 07:15:24 a.m. »
S-a inchis topicul ... alt pumn bagat pe gat sa nu poti comenta acolo ... am sa o fac aici ... si sper sa le uneasca ... si sa il lase deschis.

De la bun inceput am cautat o masina care sa fie fiabila ... primul lucru pe care il verifici, inainte de achizitie, intri pe forumul monomarca al respectivei marci pe care o alegi si incepi sa cauti probleme raportate de utilizatori ... ca si exemeplu ... vrei un Duster care este in competitie directa, intri pe forum la ei ... si sa vezi acolo probleme nenumarate ...
De cand am citit postarea lui, pentru mine a fost clar ca respectivul si-a ales gresit masina. Asta este un lucru foarte des intalnit si de aici apar aceste mari dezamagiri, combinate cu un ghinion ... a iesit acea postare si dezamagirea acestei persoane.
Compari mere cu pere... iar asteptarile sunt total nerealiste ... adica te astepti la o rezistenta de Toyota dintr-un interior de Mercedes, dar Suzuki nu are nici una, nici alta.
Din ceea ce spune este genul de talpaci care conduce foarte agresiv, nepastrand nici un pic de distanta. Am tras concluzia asta dn mai multe aspecte ... range-ul la combustibil si ca se sparg proiectoarele. Ca si informare. Acest model de proiectoare se foloseste inclusiv pe Renault, de care m-am ocupat vreo 6 ani. Foarte rar am vazut proiector spart si asta a venit de la cei care conduceau in stilul mentionat si stateau la aspiratie in spatele altora si se trezeau cu pietre aruncare de la cei din fata. Apoi sa zici ca suspenia MAD este instabila, ... pai insemna ca te asteti la o stabilitate de masina cu 12cm garda la sol, de la una care are 20cm .. ceea ce NU vei avea niciodata ... indiferent de suspensie!
Si inca ceva ... daca va uitati in mesajele lui, zice de viteze de 150-160 km/h ... pai cu o masina cu 20cm garda la sol, nu mergi cu 160km/h si faci manevre si te astepti sa se comporte ca o masina cu 12-14 cm garda la sol ... deci clar si-a ales gresit masina. Aici nu masina este de vina ... soferul este de vina, omul a ales gresit si spune ca masina este proasta ...
Nu contest ca a avut alte probleme, ca la fiecare marca mai exista loturi cu defecte .... dar daca erau asa proaste era plin forumul de topicuri cu defecte. Lauda Skoda ... daca intram pe forumul monomarca de la Skoda ... sa vezi acolo probleme ... sau la Ford ... si sa nu mai zic de marele motor premiat de 1L Ecobust cu toate problemele lui ... inclusiv ca i-a foc .. cine nu stie, ii recomand sa citeasca.
Ii inteleg frustrarea din cauza alegerii gresite, dar e total aiurea sa generalizam ca o masina este proasta cand ai numai tu o problema si sa le recomanzi altora sa fuga de ele, cand un forum intreg nu am raportat constant acele probleme!

Pai daca au fost atatea probleme, de ce nu a scris aici in decursul timpului???
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #181 : 23.Iun.2023, 07:31:52 a.m. »
Stiu ca adevarul e incomod, dar totusi ..... sa nu devenim dictatori.

E destul ca-si taie astia microfonul prin parlament atunci când se mai trezeste câte unul sa spuna nevrute, dar aici ne pretindem gentlemeni care suporta critica.

S-a inchis topicul ... alt pumn bagat pe gat sa nu poti comenta acolo ... am sa o fac aici ... si sper sa le uneasca ... si sa il lase deschis.

Nu am avut nicio clipa intenția sa blochez topicul, după ce tot eu recomandasem sa se comenteze aici.
A fost doar o eroare umana: degete mari și ecran foarte sensibil. Chiar m-am uitat sa vad cine a blocat topicul. Răspunsul stupefiant: eu. Nici nu mi-am dat seama.
Am remediat situația.
Scuze tuturor!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ntire2000, enicky, Hoinar

Offline Hoinar

« Răspuns #182 : 23.Iun.2023, 07:39:24 a.m. »
Multumim!
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!