0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
am fost astaz si diagnosticul este, trebuie schimbat capacul + garnitura si pe deviz au mai mentionat ca nu recomanda sa circul cu masina, numai pe riscul meu.Acuma stau si astept sa vine peasele minim 1 saptamanaP.S. Szuzuki romania se pare ca a schimbat termeni de garantie la bateria de 48V si acopera numa scurtcircuite. nu si daca cedeaza in primi 10 ani
P.S. Szuzuki romania se pare ca a schimbat termeni de garantie la bateria de 48V si acopera numa scurtcircuite. nu si daca cedeaza in primi 10 ani
Multumesc de link, ca sa stiu la ce sa ma astept P.S. ... am scris ceva ... incorect gramatical?
Antigelul "dispare" in mod normal, toate masinile care le-am avut ( personale si de firma, diverse marci ) peste vara scadea nivelul de antigel de la maxim la minim, adica din Martie pana in Octombrie, apoi pana in Martie nivelul ramanea constant.
Ce am mai observat ca acuma nivelul antigelului este intre nivelul minim si maxim (in 5 februarile lam pus pana la linia maxim si in 15 august era inca la nivelul maxim).Nu stiu daca s-a consumat cumva (curs) sau pur si simplu cei de la service ai considerat ca ii la nivelul maxim si scot din el....Si asa am antigel original (5l) cumparat, maine dimineata o sa il pun pana la linia maxim si vad daca mai dispare, ca daca dispare ii cam nasol