0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
in cazul meu numai asa as putea trece de la cool la passion cu discount de 400 de euro si ales culoarea alb simplu
Citat din: maxmaxmaxmax din 24.Apr.2017, 10:18:57 p.m.oare la suzuki mures promotia de navigatie gratuita in aprilie la vitara in afara de varianta cool nu e cumva promotie gresita deoarece m-am uitat la variantele imediat superioare passion si spirit iar acestea au deja inclusa navigatia in pachet; stie cineva poate au redus pretul la pachet cu valoarea navigatiei de circa 1000 euro?Salut și ție!!! (Oare mămicile voastre nu v-au învățat să dați bună ziua când intrați în casa cuiva?)
oare la suzuki mures promotia de navigatie gratuita in aprilie la vitara in afara de varianta cool nu e cumva promotie gresita deoarece m-am uitat la variantele imediat superioare passion si spirit iar acestea au deja inclusa navigatia in pachet; stie cineva poate au redus pretul la pachet cu valoarea navigatiei de circa 1000 euro?
Citat din: lllAlexlll din 27.Apr.2017, 08:29:06 p.m.Un coleg pe pagina anterioara a obținut un discont de 1200 euro și tu nu poți obține 400?Poate colegul a salutat la intrare
Un coleg pe pagina anterioara a obținut un discont de 1200 euro și tu nu poți obține 400?