Autor Subiect: Ce discount ati reusit sa obtineti la achizitia unui Suzuki Vitara?  (Citit de 37579 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Ce discount ati reusit sa obtineti la achizitia unui Suzuki Vitara?
« Răspuns #230 : 04.Oct.2018, 12:01:27 a.m. »
Wow! Ce diferenta

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Asa se mai intampla si pe la noi la masinile mai scumpe...Suzuki au totusi preturi mici si reducerile sunt proportionale...n-ai cum sa obtii o reducere prea mare la o masina de maxim 22000 cum era inainte...
  • Suzuki Vitara S

Offline boga81

« Răspuns #231 : 04.Oct.2018, 03:49:56 p.m. »
Eu ma refeream la procent. 19% mi se pare un procent ft mare... Nu stiu sa se ofere astfel de reduceri pe la noi, dar nici nu am avut masina scumpa pana acum, sa vad ce discount pot obtine...

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Ruhestand

« Răspuns #232 : 04.Oct.2018, 04:18:44 p.m. »
cand ziceam "mai scumpe" ma refeream la masinile care sar de 26000...eu am vazut o oferta la un Insignia de 17%
  • Suzuki Vitara S

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #233 : 04.Oct.2018, 04:25:38 p.m. »
Eu am obtinut un discount de 14 % acum noua ani la Suza in dotare. Dar n-am negociat, doar au dorit sa scape de stocuri inainte de facelift.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Ruhestand

« Răspuns #234 : 04.Oct.2018, 04:29:18 p.m. »
anul asta n-a mai fost cazul...cel putin nu la Vitara. erau sufocati de comenzi inainte de facelift si nu s-a pus problema sa scape de stoc
  • Suzuki Vitara S

Offline ManuP

« Răspuns #235 : 04.Oct.2018, 04:56:22 p.m. »
Eu am obtinut 7.1% discount la S-Cross 1.0 AllGrip anul trecut, pret de lista 18300, pret care includea garantia extinsa de 7 ani (garantie pentru care alti dealeri cereau bani in plus)

Daca vorbim de alte marci:
Tot anul trecut un coleg si-a luat un Ford Focus Titanium+optiuni, discount 26.1% la un pret de lista de aproape 21000€
In decembrie 2014 la Ford Focus Trend+optiuni discount-ul a fost de aproximativ 24-25% (acelasi dealer ca mai sus)

De mentionat ca nici unul din dealerii mentionati mai sus nu a fost din Bucuresti...
Cand colegul a mers cu oferta la un dealer Ford din Bucuresti, respectivul dealer a zis ca e falsa... "nu poate nimeni sa dea asa discount"
Cand eu am cerut oferte la dealerii din Bucuresti pentru S-Cross am primit maxim 4% discount.
Apoi cand i-am aratat unuia din dealerii Bucurestie respectiva oferta. a oftat teatral din toti rarunchii si s-a oferit sa-mi dea masina la acelasi pret, dar era prea tarziu - batusem palma...

Edit: La Skoda Octavia, in 2010, la un pret de lista de 18200 am primit discount de 4%...  dealer din Bucuresti, desigur...
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline gigel

« Răspuns #236 : 04.Oct.2018, 05:22:44 p.m. »
   Bună ziua!
   Fiica mea, a cumpărat acum 3 săptămâni, în Franţa, o Vitara Privilege 4x2 antefacelift+2 opţiuni,(adică Passion de la noi+navigaţie şi culoare biton), care avea preţul de aproximativ 21200E,  la care a avut o reducere de 4200E.Preţ final aproximativ 17000E.La noi ar fi costat 15000+optiunile, pe care era posibil sa le obţină la negociere, sau ar fi costat vreo 1000E .Oricum, preţul de listă  pe Suzuki.fr., era  peste 19000E faţă de 15000E la noi.
   Deci preţurile sunt adaptate pieţei, şi au de unde face reduceri care la noi par de neatins.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #237 : 04.Oct.2018, 05:24:29 p.m. »
Da, @gigel, asta e adevarul. :good:
Deci ai intrat in clubul select cu mai mult de o Suza pe familie... :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gigel

« Răspuns #238 : 04.Oct.2018, 05:48:29 p.m. »
Dap,...eu am sfătuit-o să nu ia cilindree mică turbo. În rest a fost decizia lor.S-au uitat și la Baleno 1,2 svhs dar era foarte scump, nu avea reducere, şi totodată portbagajul mai mic.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #239 : 04.Oct.2018, 06:06:13 p.m. »
Despre discounturi avem spatiu de discutie aici:
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6873.msg250634#msg250634
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: cristyyy2003, gabineg