Autor Subiect: Ce discount ati reusit sa obtineti la achizitia unui Suzuki Vitara?  (Citit de 37582 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Ce discount ati reusit sa obtineti la achizitia unui Suzuki Vitara?
« Răspuns #200 : 17.Mai.2018, 10:39:15 a.m. »
3000 EUR discount (21.450 EUR e pretul de lista la care se adauga si pretul vopselei)... waw !

de fapt la S culoarea "bright red" e gratis. reducerea obtinuta este in limitele generale :)
  • Suzuki Vitara S

Offline ...

« Răspuns #201 : 17.Mai.2018, 10:42:04 a.m. »
Cred că la majoritatea modelelor Suzuki actuale este gratuită culoarea Bright Red (şi Cool White, dacă nu mă înşel).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #202 : 17.Mai.2018, 10:46:03 a.m. »
Ca si in trecut, de altfel, fiind nemetalizate (cel putin la a mea)...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline razordan88

« Răspuns #203 : 17.Mai.2018, 11:30:10 a.m. »
3000 EUR discount (21.450 EUR e pretul de lista la care se adauga si pretul vopselei)... waw !

Culoarea bright red 5 e gratis la S. Pretul de lista e 21450 ,  tichetul rabla e 6500 ron (cam 1500 euro). Deci discount-ul e cam 1550 euro.

Eu am o nedumerire totusi. Vad ca bi-tone e bright red 5 + o alta culoare pentru acoperis si stalpi.
Sa inteleg ca e nemetalizata la bi-tone? Nu vad sa existe culoare rosie metalizata in gama. La 800 euro m-as astepta sa fie metalizata vopseaua.....
  • Vitara S Allgrip AT

Offline ASZ

« Răspuns #204 : 17.Mai.2018, 11:46:55 a.m. »
Le puteti invarti cum vreti, cand am luat eu masina in afara de tichetul rabla nu mai primeai un ban reducere ... eventual ceva accesorii (roata de rezerva, presuri, cotiere, scut, etc.)
Una peste alta, deobicei dealerul te ajuta cu tichetul rabla .. dai si tu un 1000-1500 lei, astfel incat din pretul de lista de 21.450 tu mai platesti efectiv 18400 EUR + probabil un 1500 lei pe tichet.
Raman la parerea ca o diminuarae (sa nu ne mai legam de discount ..) cu 2.500-3000 EUR a acelui pret e ceva ...

Offline oxygen2k8

« Răspuns #205 : 17.Mai.2018, 01:11:06 p.m. »
Când am achiziționat mașina de la Dab din prețul de listă am primit discount de 900 e. Am folosit și un tichet remat. Deci afacere :good:
  • Suzuki New Vitara 1.6L 120HP 2018

Offline kody

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • craiova
« Răspuns #206 : 20.Mai.2018, 10:05:11 a.m. »
pentru vitara discount 500 euro de la pretul de lista si ceva accesorii (covorase, cotiera)   
  • vitara spirit 1.6

Offline mivec

« Răspuns #207 : 20.Mai.2018, 12:29:19 p.m. »
Am ales Radacini, in detrimentul Doly Iasi, masina a venit mai repede, a fost cu vreo 800 euro mai ieftina, am primit si Garantie 7 Ani fara limita km,covorase de cauciuc,Scut metalic motor si diferential, plus cotiera cu tot cu consola centrala in compensarea intarzierii de aproape o luna. Per total am iesit foarte bine, cotiera nu am cerut-o eu, am fost sunat. Saptamana care vine merg sa iau masina. A fost un lot oprit la fabrica pt un control suplimentar de calitate, fapt care, coroborat cu vacanta de Pasti si cu aglomeratia pe banda de asamblare, a generat intarzieri.
Suzuki Vitara Luxus 1.6 AT 4WD
Mitsubishi Outlander 2.4 mivec cvt 2008
Mercedes-Benz V-Class V250 Exclusive 4matic 2017

Offline Mongolul

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Bucuresti
« Răspuns #208 : 05.Iun.2018, 04:01:36 p.m. »
Salut.
Sunt nou pe forum dar va citesc de ceva timp.
Intrebarea mea e putin off-topic. M-am apucat sa contactez dealeri in vederea achizitionarii unui Passion benzina 1.6 Allgrip.
M-am lovit de urmatoarea problema: Primii dealeri contactati(PH, AG, VL) mi-au dat cam acelasi raspuns si anume nu mai au decat foarte putine masini, nu ceea ce vreau eu.
Motivul este Vitara facelift care vine in toamna. Motorizarea 1.6 dispare fiind inlocuita de 1.0 turbojet (presupun ca e ca la sx4), si pretul va fi mai mare.
1.Stiti ceva de miscarea asta dat fiind ca nu prea am gasit nici o stire?
2. Teoretic ar trebui sa se creasca discountul pentru masinile stoc in vederea improspatarii parcului auto al dealerilor.?
Multumesc

• Peugeot 308SW

Offline boga81

« Răspuns #209 : 05.Iun.2018, 04:10:10 p.m. »
In mod normal, intr-o economie normala, asa ar fi. Dar daca exista cerere... cine stie?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm