Autor Subiect: Ce discount ati reusit sa obtineti la achizitia unui Suzuki Vitara?  (Citit de 37581 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Greaper

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Buc
Buna seara!

Doresc sa comand un Vitara 1.6 allgrip Passion sau Spirit si as vrea sa aflu mai multe informatii despre discounturile pe care le-ati primit de la dealer!

Multumesc! :cof:
  • Bmw 218d + Hyundai i10...Vitara to be

Offline jupanul1

Re: Ce discount ati reusit sa obtineti la achizitia unui Suzuki Vitara?
« Răspuns #1 : 11.Dec.2016, 09:09:48 p.m. »
De regulă vei primi discount din start vopseaua metalizată (o singură culoare). Ca "bonus" vei primi cadou niște accesorii (cotieră, scut, etc.) fără să le plătești, dar asta depinde de fiecare dealer în parte, unii nu dau nimic.

Recomandarea mea: fă solicitare de ofertă la câți mai mulți dealeri poți, indiferent de unde sunt din țară (ferește-te însă de Sara Motors de la Timișoara - vei putea să afli de pe forum de ce). Dacă nu-ți raspund la mail, dă-le un telefon!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline aleksanders

« Răspuns #2 : 11.Dec.2016, 09:35:53 p.m. »
pe mail si telefonic obtii vopseaua cum zicea si jupanul - daca vrei sa scoti mai mult trebuie neaparat sa te prtezinti la un dealer si sa vada clar intentia ta de a cumpara masina  :) - daca ai autonet in drum vb cu mihai vecinu si iti garantez ca o sa cumperi masina de la el - daca ai alti dealeri mai aproape o sa scoti mai mult doar daca isi dau seama ca tu chiar vrei masina respectiva - bafta
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 11.Dec.2016, 10:26:38 p.m. »
Hotărăşte-te ce echipare vrei, dă telefoane înainte la dealeri şi verifică stocurile pentru echiparea dorită şi pentru cea imediat inferioară.
Identifică dealerii unde echiparea inferioară celei dorite de tine nu e disponibilă, dar cea dorită este. Şi du-te acolo hotărât să o cumperi pe aia inferioară. Şi repede, dintr-un motiv real sau inventat (treaba ta). Or să-ţi spună că nu e în stoc - evident. Din punctul ăsta trebuie să arăţi că eşti dispus să cumperi imediat şi că nu mai poţi pune mare lucru peste suma alocată iniţial, dar că dacă ar mai coborî şi ei preţul la echiparea următoare ai mai face un efort. Dar nu prea mare.... :)) Şi de aici vedeţi voi unde vă întâlniţi cu suma.
Reţine că, spre deosebire de alte mărci, dealer-ii Suzuki au stocuri proprii şi nu există un stoc al importatorului din care trag toţi. Şi nici nu pot muta maşinile de la unii la alţii. Deci ce e în stoc... aia e.
Şi.... nu lua în seamă stocul on-line de pe Suzuki.ro. N-are treabă cu realitatea.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline Greaper

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Buc
« Răspuns #4 : 11.Dec.2016, 10:31:16 p.m. »
Multumesc de raspunsurile rapide si pm! Eu vreau sa schimb un hyundai i10 cu acest model pt doamna din viata mea! Am fost la Radacini Otopeni ca e mai aproape de casa! Initial m-a speriat zgomotul la rulare cam mare, dar am realizat ca depinde f mult cu ce compari si pt ce tip de utilizare o iei!

Nu am incercat o negociere pt ca masina se va cumpara/comanda in cadrul rabla 2017...pana atunci vreau sa am o idee despre cat as putea negocia!

Sper sa aflu cat mai multe detalii legate de subiectul propus de mine...pana la urma pe acest forum ar trebui sa existe schimb liber de informatii!

Din nou...multumesc! :cof:
  • Bmw 218d + Hyundai i10...Vitara to be

Offline Lerua07

« Răspuns #5 : 11.Dec.2016, 11:04:42 p.m. »
Poti obtine un discount de cel mult 1500 euro, dar nu de la Radacini ! Viziteaza si dealerii de la Pitesti sau R. Valcea care sigur te vor ajuta si cu tichetul rabla.  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #6 : 12.Dec.2016, 11:11:30 a.m. »
pe mail si telefonic obtii vopseaua cum zicea si jupanul - daca vrei sa scoti mai mult trebuie neaparat sa te prtezinti la un dealer si sa vada clar intentia ta de a cumpara masina  :)

Poi eu m-am cunoscut cu dealer-ul la ridicarea mașinii. Absolut totul s-a făcut la telefon. Evident că înainte m-am consultat cu un coleg de forum care a luat tot de acolo pentru a fi sigur că nu vorbesc cu altcineva, am verificat firma pe internet, conturi șamd. Un minim de precauție. Pe email și whatsapp s-au trimis documente, poze și a tot ce a fost nevoie.

@Greaper, dacă ești din București, ți-e comod să ajungi, cum zice și colegul @Lerua07, la Pitești sau Râmnicu Vâlcea. Eu recomand Pitești, dar sunt subiectiv.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline aleksanders

« Răspuns #7 : 12.Dec.2016, 11:21:11 a.m. »
@bodan - tu stiai clar ce vrei si ai negociat pentru o cumparare ferma - greaper face un studiu de piata si oricum o sa cumpere masina cu rabla 2017(asa cum a declarat) - daca negociaza de acuma cu sara sa ii vina masina in iunie 2017 cred ca scoate un pret foarte bun  =))
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: PAR

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #8 : 12.Dec.2016, 12:20:04 p.m. »
Nu mai am voie să spun nimic de ei.
Nu ajunge colegul până aici cu căutările  :-))

Nici eu nu eram foarte convins, tot de pe forum m-am inspirat. Oscilam între Spirit și S. Dar n-am vrut mașină ca a ta și am ales S  :P

PS. bodan ești tu  :w
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline aleksanders

« Răspuns #9 : 13.Dec.2016, 09:09:52 a.m. »
scuze bogdan - nu aveai cum sa cumperi masina ca a mea - a mea este unicat, desi inclin sa cred ca fiecare suzuki este unicat  =))