0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Insa un receiver cu ceva wireless pe el ar fi bun, ca acum stau cu fire de la sursa (calculator, tablete, telefoane etc.). O sa-i vina si lui timpul. Pentru moment, m-am linistit ...
Reformulez : pentru moment, nu m-am linistit ... si am comandat un receiver.
La pretul platit pe boxe (AUD359) si receiver (AUD329), cel mai mic posibil in Australia, ma declar multumit.
O ultima observatie despre receiver, care m-a incantat in mod deosebit pentru ca mi-a rascolit amintiri frumoase (si ultra-zgomotoase ) din vremea studentiei si a pre-studentiei. "Scula" este in intregime analogica si discreta, cu exceptia BT si a panoului de control. Partea de sunet nu numai ca nu are nici un integrat (fie digital sau analogic) dar nici macar nu e SMD. E o placa mare clasica cu cablaj simplu placat, cu componentele pe partea expusa vederii prin grila de aerisire de deasupra. Cablajul e super simplu si aerisit, cu componentele asezate suficient de relaxat incat sa se poata lucra lejer cu mana (la ... nevoie ).
Acum vreun an descopeream ca Samsung promoveaza o clasa de aparate (erau player blu-ray ori ceva pe acolo) cu doua tuburi expuse bine la vedere...