Autor Subiect: Atentionari  (Citit de 1470 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Atentionari
« : 07.Dec.2016, 03:32:43 p.m. »
Contactele mecanice ale cheii de contact dotata cu inchidere centralizata (cele cu inchis - deschis), sint sub orice critica. Contactul propriuzis (cel ce face sau intrerupe continuitatea circuitului electric) este compus dintr-un disc minuscul de tabla lipit cu o pojghita de banda adeziva pe locul lui. Cu trecerea timpului, "lipinolul" se usuca iar discul de tabla incepe sa circule prin incinta si facind viata grea cind doresti sa inchizi sau sa deschizi masina. Cu o bucatica de banda adeziva, o mina sigura si ochi buni, e bine de reinoit "lipinolul" de pe cele doua contacte.

Nu stiu daca cele doua contacte se pot fizic inlocui cu ceva mai de soi.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

Re: Atentionari
« Răspuns #1 : 07.Dec.2016, 04:47:07 p.m. »
    De cand am alarma n-am mai folosit cheia ! Oricum era un sistem ciudat, ptr. ca pe oricare din butoane ai fi apasat avariile se aprindeau fie ca erau  inchise/deschise usile, astfel ca pentru siguranta ta, acestea trebuiau verificate.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

Re: Atentionari
« Răspuns #2 : 07.Dec.2016, 05:24:51 p.m. »
    De cand am alarma n-am mai folosit cheia ! ... pe oricare din butoane ai fi apasat avariile se aprindeau...
Nu conteaza folosirea ci timpul ce usuca lipinolul. Normal sa se aprinda ca sa verifici ca telecomanda "bate" si da semnalul la masina insa aprinderea lor, cel putin la SX4 era diferita: descuiere = doua aprinderi; incuiere = o aprindere.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!