Autor Subiect: Calitate parbriz  (Citit de 33245 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Calitate parbriz
« Răspuns #170 : 19.Ian.2020, 10:09:12 a.m. »
Senzorii se recupereaza, e intre 400-800 lei un parbriz la orice centru de parbrize
La suzuki costa 1500 si nu sunt la fel de proaste
Deocamdata du masina la un centru de parbrize sa umple gaura pana nu se extinde
Nu lucra cu austroglass am povestit aici ca sunt tepari

https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6865.150
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline steph

« Răspuns #171 : 19.Ian.2020, 10:40:11 a.m. »
Am ciobit si eu prin toamna ambele parbrize. La S-Cross am niste puncte si la Vitara tot o chestie circulara. Nu ai ce sa repari daca e ca la mine. Un punct mic pe foaia de sticla exterioara si o chestie ca un vulcan pe interior. Au trecut 3 luni si nu s-a extins.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #172 : 19.Ian.2020, 10:45:25 a.m. »
Eu l-am schimbat pt ca a crapat tot de la o ciobitura pe care n-am vazut-o
Era pe marginea neagra
Saint gobain e cam 800 lei, chinezesc 400
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline toma

« Răspuns #173 : 19.Ian.2020, 11:35:38 a.m. »
La mine arata ca in ultima poza a lui steph. Am mers cu el mai bine de 3 ani fara sa se extinda... probabil o chestie de noroc.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #174 : 19.Ian.2020, 12:32:26 p.m. »
La ce-am pățit acum 1 an, cand cu ploaia înghețata, eu l-aș schimba la primavara... :fluier:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bisti

« Răspuns #175 : 19.Ian.2020, 02:27:45 p.m. »
@toma - nu stiam ca s-a schimbat solutia tehnica la facelift. Oricum, senzorii se recupereaza daca se face lucrarea ingrijit si nu pe marginea drumului.

Parbrize de calitate, chiar original Suzuki, AGC, gasesti la H&D autoglass. Ii recomand si eu pentru ca am primit si eu la randul meu o recomandare pentru ei de la un amic.
Fata de reprezentanta, unde se arunca la 1500 de lei FARA montaj, la H&D gasesti la 800-900 lei cu tot cu montaj.

Aceeasi ciobitura ca Steph am avut si eu, anul trecut cand am mers la mare. Dupa 2 zile de stat masina in parcarea hotelului s-a extins fisura pe jumatate de parbriz. Probabil, cum ti-e norocul.

Offline FlorinSuzuki

« Răspuns #176 : 19.Ian.2020, 03:05:18 p.m. »
Si eu am patit-o acu vreo doua luni si am ales sa il repar. Vad ca a tinut pana acum, nu s-a extins. Practic, dupa ce m-a lovit piatra, s-a facut ca o picatura asa, nu a fost crapatura.
Reparatia a fost la tipii astia: https://www.autoglassfix.ro/. Le-am spus unde sa vina si m-au sunat cand au ajuns, totul a durat vreo 15 minute. Costul - 70 de lei a fost, daca imi amintesc bine.
  • Suzuki Vitara Facelift 1.4 Luxus AT AllGrip Solar Yellow / Black

The following users thanked this post: enicky

Offline andrei_r0

« Răspuns #177 : 21.Ian.2020, 12:55:08 p.m. »
Multumesc frumos tuturor pt raspunsuri!

Si eu am patit-o acu vreo doua luni si am ales sa il repar. Vad ca a tinut pana acum, nu s-a extins. Practic, dupa ce m-a lovit piatra, s-a facut ca o picatura asa, nu a fost crapatura.
Reparatia a fost la tipii astia: https://www.autoglassfix.ro/. Le-am spus unde sa vina si m-au sunat cand au ajuns, totul a durat vreo 15 minute. Costul - 70 de lei a fost, daca imi amintesc bine.

Multumesc frumos! Am apelat tot la ei si eu, 70 lei a costat, a durat tot cam 15-20 minute. F profesionist si de treaba acel domn  :)
  • Suzuki Vitara Facelift - Passion 1.4 Boosterjet Allgrip - Atlantis Turquoise Pearl Metallic + Cosmic Black Pearl Metallic

Offline VictorN

« Răspuns #178 : 23.Feb.2020, 08:53:50 p.m. »
Săptămâna asta am șters parbrizul cu soluție dedicata și hârtie sul. Mare greșeală. E plin de zgârieturi fine din care se refracta lumina. La fel e și pe luneta care a fost ștearsă cu material textil fin și tot a dobândit zgârieturi.

Vechea mașina era un Passat vechi, din 2001. În timp, i-am șters parbrizul și cu buretele de vase, dar zgârieturi ca la Vitara nu are nici acum.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

Offline Tatallor

« Răspuns #179 : 23.Feb.2020, 10:17:33 p.m. »
Deorece n-am gasit topic dedicat stergatoarelor de parbriz, voi scrie totusi aici. Dupa aproape 1 an si 3 luni stergatoarele au cam cedat, la fiecare actionare lasa o pelicula pe parbriz. Voi cu ce marca le-ati schimbat?
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic