Autor Subiect: Calitate parbriz  (Citit de 33261 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Calitate parbriz
« Răspuns #110 : 11.Dec.2018, 11:12:29 a.m. »
folia e pt confort termic

si nu prea inteleg ce zici ref accident. folia pe interior protejeaza ochii...in caz ca sare sticla....si la parbrizele din ce stiu e norma de prin 70 sa fie laminate..sa nu mai accidenteze pasagerii...

am avut geamul stanga sofer spart.....s a facut mozaic...dar a ramas pe pozitie..nu a cazut...nu a intrat nimic in masina. (am folii pe toate geamurile...si pe foste si pe actuale)

17k nu e eftin...cel putin la mine
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Blitzu

« Răspuns #111 : 11.Dec.2018, 11:20:24 a.m. »
Colegul zicea de cea de la Llumar ca se pune doar pe interior,deci iese din discuție.
Am sa-l crap cand se zgarie si gata. Asta va fi la prima spălare la perii, daca e acelasi material ca si la Ignis.
Nimic nu se mai face ca pe vremuri,asta e clar. Am avut un Clio Paris Initiale din '99.
Parbrizul era indestructibil,atât la lovituri cat si la zgarieturi. Cand l-am "aruncat" in 2017,parbrizul era ca si in prima zi,deși nu a fost menajat.  Nu am avut racleta pt gheata niciodata,asa ca foloseam de la CD ,carcase CD,lama de cutter,pana la monede sau alte obiecte metalice si tot nu am reusit sa-i fac nici cea mai mica zgarietura . Apoi soția "l-a dat" pe un Ignis la care după 2 saptamani s-a zgariat parbrizul din cauza stergatoarelor.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline kellogs

« Răspuns #112 : 11.Dec.2018, 11:37:53 a.m. »
(plus 50 ron un tratament hidrofob daca tot suntem acolo :)

vreau sa il si protejez cu folie transparenta, vad unde gasesc si daca e ok pe temperaturile astea

Sunt curios cum se comporta protectiile astea sub stergatoare pe timp de iarna. Stratul hidrofob - probabil bani aruncati, dar sa ne zici!
Despre temperaturi, din experienta proprie iti pot spune ca cine se incumeta sa faca trebuie neaparat sa aiba incinta incalzita in care lucreaza. Parca de pe la 10 grade in sus e OK, nu mai retin, depinde si de folie. Apoi dupa operatiune masina trebuie sa stea un timp acolo la caldura. Daca gasesti alte conditii de lucru nu da banii.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #113 : 11.Dec.2018, 11:53:23 a.m. »
Uite iti pot spune eu, folosesc o solutie de genul asta, este ca un gel care vine intr-un aplicator. Il folosesc de vreo 2 ani. Pe timp de ploaie , face exact ce zice - adica picaturile de apa nu stau pe parbriz, ca bonus , stergatoarele nu scartaie nicioata pe parbriz.
Iarna nu am probleme, nu face "umbre" si nici nu se abureste. Dar solutia este una din cele mai bune de pe piata si functioneaza cand este aplicata corect, nu as putea spune despre alte marci.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline Blitzu

« Răspuns #114 : 11.Dec.2018, 11:56:02 a.m. »
O poza face cat 1000 de cuvinte

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #115 : 11.Dec.2018, 11:59:23 a.m. »
iaca
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

The following users thanked this post: gabineg, toma, kellogs, Costique

Offline Blitzu

« Răspuns #116 : 11.Dec.2018, 01:36:39 p.m. »

Offline duculetu

« Răspuns #117 : 11.Dec.2018, 01:54:35 p.m. »
@SPIRIDUSHU ce inseamna aplicare corecta? Nu am mai folosit astfel de produse dar as vrea sa incerc de curiozitate.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #118 : 11.Dec.2018, 02:01:24 p.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: kellogs

Offline kellogs

« Răspuns #119 : 11.Dec.2018, 02:28:52 p.m. »
@SPIRIDUSHU si cam cat tine, o aplicare ? PE timp de vara, dar pe timp de iarna ?
Are sa fie cam greu de aplicat acum la sub 15 grade.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/