0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
La -8 grade diuze inghetate fata (haion nu) cu solutie -20
eu am luat de aici cu 1,33$/set sunt excelente lamelele.https://www.aliexpress.com/item/Insert-Rubber-strip-Windshield-Wiper-Blade-Refill-Universal-Replacement-Refill-Soft-6mm-8mm-14-16-22/32802336607.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.fRTYjQ
Citat din: TVS din 21.Ian.2017, 10:02:21 p.m..... Cel de pe partea pasagerului , cand a fost gerul ăla cumplit , ranmase arcuit , adica nu mai ștergea deloc . Ștergea doar la capete , partea din mijloc rămânând murdara . Am fost nevoit sa-L scot si sa-l iau in casa , ca sa revină la normal . O singura data le-am lasat si eu ridicate si am zis ca nu mai fac prostia asta niciodata ! Lasat pe geam il va dezgheta caldura din interior si va functiona corect. Lasate ridicate toata ziua au sters ...partial. Cateva fas-uri cu sol. de dezghetat il rezolva.
.... Cel de pe partea pasagerului , cand a fost gerul ăla cumplit , ranmase arcuit , adica nu mai ștergea deloc . Ștergea doar la capete , partea din mijloc rămânând murdara . Am fost nevoit sa-L scot si sa-l iau in casa , ca sa revină la normal .
Valeo VFH60 si 40, Catalin esti multumit de ele?