Autor Subiect: Despre stergatoarele New Vitara  (Citit de 31778 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: Despre stergatoarele New Vitara
« Răspuns #190 : 31.Oct.2021, 05:06:52 p.m. »
Am comandat acum un an de pe:
https://www.wiper-blades-refills.co.uk/windscreen-wiper-blades/24-mitsuba-windscreen-wiper-rubber.html.
Lamele nu au venit din UK ci din Franta. Au ajuns dupa 2 saptamani. Am comandat Mitsuba si va las pe voi sa imi spuneti ce marca sunt cele primite.
Concluzia a fost ca nu merita comandat de acolo. Am stergatoarele originale cu care a venit masina de 2,5 ani. Inca isi fac treaba. Lamele comandate din UK au costat 90 de lei. Cele originale cu tot cu suport in tara ajung la vreo 200 de lei. Daca le schimb la 2 ani ma declar multumit.

Mai exact cele originale complete cum sunt pe masina ( cu suport): 146 lei. La Baleno sunt mai ieftine ,  usor sub 100 lei cam 80 si ceva. Chestia e sa tina ca cele de fabrica. Daca e asa eu sunt multumit. La Baleno m-au tinut putin peste 3 ani. Le-am schimbat de aproape 6 luni.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #191 : 10.Nov.2021, 07:15:30 p.m. »
/.../
Deci Ali rămâne cea mai bună variantă pentru moment.
Dacă ajung... Eu sunt la a doua încercare, primele nu ajuns.

Au ajuns!  55 zile!
Am şi montat un set (am luat 2 seturi), sunt plăcut impresionat de ele. Să vedem pe mai departe.
Nu sunt 1:1 cu originalele (lipsesc nişte chestii neesenţiale - mici detalii profilate în şanţurile în care intră lamelele metalice), dar se montează perfect. Miros bine :D, şterg bine :). Au venit făcute colac, dar s-au aşezat bine în ştergător.

La câte Mitsuba mi-au trecut prin mână, eu zic că dacă eu zic că-s bune, o fi ceva de ele.  :D

PS: E drept că am S-Cross (iar lamelele de S-Cross diferă, sunt mai subţiri), dar am pe maşină ştergătoare cu acelaşi profil ca la Vitara (pe alte dimensiuni, identice cu un CR-V)
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: Meltdown

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #192 : 16.Feb.2022, 08:51:45 p.m. »
Stie careva cum se monteaza lamele de la stergatoare? Mi au venit se pe aliexpress.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019

Online ntire2000

« Răspuns #193 : 16.Feb.2022, 09:39:23 p.m. »
Din memoria mea vizuala, cam modelul asta îl avem noi pe masini....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Zota Sergiu

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #194 : 17.Mar.2022, 01:40:50 p.m. »
Au ajuns lamele si functioneaza absolut perfect. Sterg extrem de bine si se comporta la fel ca cele originale.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019

Offline enicky

« Răspuns #195 : 17.Mar.2022, 10:38:28 p.m. »
Stie careva cum se monteaza lamele de la stergatoare?
   Te uiti atent, e cauciuc, nu se rupe/strica nimic, este intuitiv. Eu cand am demontat primele lame n-am avut "noroc" de yt. Iar cand am aruncat un ochi la clip.... si mecanicii nostri au unghiile mai scurte(altfel e ok) :-O
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #196 : 20.Mar.2023, 11:56:10 a.m. »
Ma bate gandul sa comand un set stergatoare Bosch Aerotwin Retrofit pentru Vitara din semnatura. Postase colegul @teutzue ca a detinut un set si l-a tinut aproape 5 ani si pe unde am mai citit despre ele cam toti spun ca sunt foarte bune. Sunt mai ieftine o idee fata de originale. Nu sunt deloc multumit de cel de pe partea soferului. De nou nu a sters cum trebuie lasa dara de apa si este deranjant pe ploaie.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #197 : 20.Mar.2023, 12:02:55 p.m. »
Ma bate gandul sa comand un set stergatoare Bosch Aerotwin Retrofit pentru Vitara din semnatura. Postase colegul @teutzue ca a detinut un set si l-a tinut aproape 5 ani si pe unde am mai citit despre ele cam toti spun ca sunt foarte bune. Sunt mai ieftine o idee fata de originale. Nu sunt deloc multumit de cel de pe partea soferului. De nou nu a sters cum trebuie lasa dara de apa si este deranjant pe ploaie.

Servus,

Eu unu le recomand, am pe Vitara de aproape un an si 2 luni, sterg la fel de bine ca-n prima zi. Modelul este Bosch TwinAero retrofit (3397118907) poate te ajuta.

Spor.

The following users thanked this post: Myhay

Offline Myhay

« Răspuns #198 : 20.Mar.2023, 12:13:45 p.m. »
Multumesc! Dimensiunile sunt 60 cm sofer si 40 cm pasager daca am inteles bine. Necesita adaptor sau vin direct montate cu prindere pentru tip carlig?

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #199 : 20.Mar.2023, 02:46:06 p.m. »
Da asta sunt dimensiunile si vin direct montate cu prindere pentru tip carlig din ce-mi aduc aminte.

The following users thanked this post: Myhay