0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
De ce se incapataneaza lumea sa cumpere de la Sara, nu o sa inteleg niciodata. Sa tremuri cu banii dati cu 6 sau 8 luni inainte, iti mai aduc masina, nu ti-o aduc? Chiar si 3 luni.... DPMDV orice bun se achita cand il ai in fata ochilor, cel mai devreme cu cateva zile inainte. Daca dau faliment sau intr-un final ii leaga si pe ei pentru multele ilegalitati comise? Va consolati usor pierzand 15 - 20k euro? Nu m-as bucura deloc sa astept 8 luni cu banii dati.... dar mi-au facut discount mare si mi-au dat accesorii moca. Lasa, le platesc eu, le pun cand pot, nu e mortal fara bandouri sau ornamente. Mie aduceti-mi masina la data stabilita in contract si v-o achit cand e in curte
...sa cumpere de la Sara...
5. Stiam ca o sa fie intarzieri si ca o sa pot negocia cu ei, mizam pe faptul ca o sa imi "adaug" accesorii. Si nu, nu sunt bandouri si ornamente. Ca deh....mie imi plac banii "de luat" nu "de dat" . Am facut doar o mica estimare gresita cand mi-am programat concediul de vara.... 6. Nu exista in lumea asta vreo firma de auto la care sa nu existe intarzieri la livrare.8. Banii dati pe masina, in caz ca se intampla ceva cu orice dealer, o sa ii recuperezi cumva, ori iti primesti masina, de aia exista Suzuki Romania....
dar asta e romanism clasic. Poate mai pica ceva, il fac eu pe fraier...
8. Nicio sansa, masina e cumparata de la Sara Motors SRL, nu de la Suzuki Romania. Nu iti recuperezi banii niciodata, masina nici atat. Ah, ii dai in judecata, ei sunt in faliment, nu pot restitui banii. Cauta cazuri similare pe gugal
...daca poti sa imi dai un link spre un caz de genul...
Nici măcar nu există Suzuki România... nu există o entitate cu acest nume sau vre-un fel de personalitate juridică la noi în țară!
)Sincer nu am cautat dar good point...o sa caut...daca poti sa imi dai un link spre un caz de genul, te-as ruga frumos. Multumesc!
Cica exista...