Autor Subiect: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara  (Citit de 77499 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara
« Răspuns #250 : 24.Oct.2022, 08:17:12 a.m. »
Da , e tot hartie ca este scamosata. Numai ca este rosie. Cel de origine e facut in Romania. Nu ca ar fi o problema. Preferam si cel de ulei tot Romania sa scrie pe el decat China. Ai noroc , pt M16A se fac inca in Japonia filtrele ulei.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #251 : 24.Oct.2022, 10:48:49 p.m. »
A iesit exact ca cel nou.Cred ca conteaza si altele pe lângă antigel,curele,role etc..
    Si eu l-am schimbat dupa cinci ani, iar la patru l-am testat si l-am si completat si nu mai era nou deloc si nu ma refer la culoare. Am completat cu nediluat ca sa-i mai ridic "gradele", iar masina daca avea patruzecidemii. Hai sa nu mai exageram, ca ne mai si crede lumea.... :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jda

« Răspuns #252 : 07.Nov.2023, 10:30:57 a.m. »
**** Imi cer scuze daca nu am postat in topicul potrivit.
**** Rog adminii sa mute postarea mea in ariile de care cred dinsii ca apartine problema de mai jos.

Pt Vitara 2015 din semnatura, am primit indicatia la ITP-ul de saptamina trecuta sa schimb ambele brate bascula fata.
Foarte prompti si amabili, cei de la Radacini Militari mi-au trimis o oferta completa pt inlocuirea bratelor bascuka fata.
Am ramas insa surprins de pretul unui brat bascula, care din cite stiu este o tabla ambutisata cu 2/3 bucse fixate pe ea.
Cotatia era ~1500RON fara TVA per brat fara manopera de montaj.

Stiu ca piesele OE sint fff. scumpe la Suzuki dar parca tot mi se pare prea mult.
Aveti idee daca se pot procura aceste bascule OE din alta parte la un pret mai avantajos ?

Multumesc anticipat,   
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 benzina 4WD 5MT - Cool White Pearl / Matiz

Offline sfichiu

« Răspuns #253 : 07.Nov.2023, 10:46:09 a.m. »
In functie de motor,an fabricatie a masinii la o cautare pe "mister Goagal" am gasit mult ,mult mai ieftin!!!.deci daca cauti gasesti!!!....deci spor si bafta!!
  • VITARA S ,Matiz

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #254 : 07.Nov.2023, 10:50:06 a.m. »
Dau eu exemplu. De aici mi-am cumparat eu basculele.

Dar trebuie sa-i rogi sa verifice compatibilitatea cu VIN-ul masinii.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline jda

« Răspuns #255 : 07.Nov.2023, 11:16:20 a.m. »
Multumesc @gabineg si @sfichiu.
Aveam nevoie de ceea ce a postat @gabineg - un site de piese "testat" deja de colegi pt ca pina acuma nu am avut de lucru cu asa ceva.

Spor,
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 benzina 4WD 5MT - Cool White Pearl / Matiz

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #256 : 07.Nov.2023, 12:41:42 p.m. »
Vezi ca au si magazine fizice de unde poti ridica (si eventual plati) produsele dupa ce le-ai comandat. De exemplu, cel mai aproape de tine pare a fi Autokarma Chitilei.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #257 : 07.Nov.2023, 02:28:32 p.m. »
Intru si eu in discutie, cu referire la pret pentru piese de origine, cu un gand, oare asta e pretul corect pentru un produs care si-a demonstrat fiabilitatea? Pana la urma acest lucru este dat de piesele cu care e facuta masina. Eu chiar ma intreb serios de ce la acesasta masina din 2015 inca n-am schimbat articualtii, piese, cu ce e mai diferita fata de orice alta marca ? La Peugeot schimbam non stop articulatii, era deja un standard care intra in revizie. E doar un gand, oare pretul se reflecta in calitatea materialului, adica daca acum as schimba o planetara, sa zicem, cu o piesa originala, oare ar tine tot atatia ani vs una after market ?
Voi aveti experienta cu piesele de origine Suzuki vs cele after market ?
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline teutzue

« Răspuns #258 : 07.Nov.2023, 02:47:43 p.m. »
 Eu abia acum, la masina din 2013, am schimbat ceva la directie. Am pus tot original, chit ca era nitel mai scump.

Piesele AM ieftine sunt slabe. Cele AM mai scumpe sunt bune, poate la fel ca cele oem.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline wolfin

« Răspuns #259 : 30.Ian.2024, 05:37:34 p.m. »
17521-61M00-000 CUREA POMPA APA (42 lei)

95141-61M10-000 CUREA AC (50 lei)

Preturi de service suzuki.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970