Autor Subiect: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara  (Citit de 77498 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline chriss

Re: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara
« Răspuns #240 : 21.Oct.2022, 04:07:18 p.m. »
  Singurul avantaj al faptului ca mergi la revizie cu uleiul tau este ca te costa mai putin, asta in situatia in care service-ul admite asa, in rest nu vad alt avantaj.
Dar daca politica lor este sa faci revizie numai cu materialele service-ului, atunci "avantajul" este ca ai dat banii degeaba pe ulei.
  "Banditii" din reprezentanta isi stabilesc niste proceduri de care e bine sa te interesezi inainte de a cumpara masina de la ei(cat costa revizia, cum se face, conditii de garantie, etc.) iar daca nu-ti convin, cumperi masina din alta parte !
"Banditi" au fost si cand ti-au vandut masina cu 18-19mii, nu numai acum cand iti cer 140 de euro pe revizie.
Iar garantia n-o "pierzi" asa, ca pe zece lei cazuti din buzunar, ci numai daca vrei tu. :)
  Si daca masina n-a avut probleme, nu vad de ce nu te-ai descurca fara garantie, doar ca in caietul de service nu ai stampila unui dealer, daca asta poate fi considerat un minus...
[/quote

Eu am cumparat uleiul direct de la Budapesta,de fapt l-am primit gratis,dar asta este,nu ma mai intereseaza garantia lor,tot ei au pierdut! Problema este ca au cerut spaga,cica imi trece ulei de-al lor si sa le dau 100 ron pentru magazioner!
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline adibaiacos2003

« Răspuns #241 : 22.Oct.2022, 10:30:38 a.m. »
Pompa de apa la 1.6 VVT M16A are vreun interval de schimb? Scuze, dar nu mai gasesc manualul...
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion Allgrip Black

Offline bisti

« Răspuns #242 : 22.Oct.2022, 02:37:41 p.m. »
Odata cu distributia. Daca e pe lant, nu, decat daca sunt probleme cu racirea motorului.

Offline ntire2000

« Răspuns #243 : 22.Oct.2022, 09:23:53 p.m. »
M13A si M16A au distributia pe lant si e cam nemuritoare (cel putin 250k de km n-ar trebui sa fie necesara schimbarea ei daca nu se merge ca la raliu).
Pompa de apa e posibil sa cada mai repede daca se foloseste un antigel neconform si se creeaza depuneri.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline chriss

« Răspuns #244 : 23.Oct.2022, 07:03:32 p.m. »
M13A si M16A au distributia pe lant si e cam nemuritoare (cel putin 250k de km n-ar trebui sa fie necesara schimbarea ei daca nu se merge ca la raliu).
Pompa de apa e posibil sa cada mai repede daca se foloseste un antigel neconform si se creeaza depuneri.
Eu am schimbat antigelul dupa 5 ani,si s-a mirat mecanicul de ce il schimb!A iesit exact ca cel nou.Cred ca conteaza si altele pe lângă antigel,curele,role etc..
All grip

Offline Myhay

« Răspuns #245 : 23.Oct.2022, 11:45:13 p.m. »
Da , apropo de China…. Ramas dezamagit de curand. Daca pana acum filtrul de ulei pt Vitara hibrid era Mahle Made in Austria acum este Mahle Made in China  :-S  inca sunt in dubii daca sa l pun pe masina sau sa iau altul AM tot Mahle dar Austria.

@chriss  - de ce nu tot placute Fremax daca discuri Fremax?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline chriss

« Răspuns #246 : 24.Oct.2022, 12:03:16 a.m. »
Apropoo,filtru de aer il iau cu 23 ron nu cu 60 de la reprezentanta,si se vede diferenta,ffff mare!Carcasa de aluminiu,etc...Si altii se mira de ce eu am consum de 5% la carburant!!!
All grip

The following users thanked this post: ntire2000

Offline chriss

« Răspuns #247 : 24.Oct.2022, 02:13:39 a.m. »
Problema e ca de multe ori scrie "made in Germany" si undeva mic de tot scrie "produced/manufactured in China".... :(
Crede-ma, ca stiu ce zic.... si firma mea produce sub sigla unora mari de tot si nimeni n-are habar ca produsele sunt facute taman în RO.
Nu am avut asa probleme pentru ca am stiut si de unde sa cumpar. Este posibil. Eu cred ca in curând marile firme revin in zona lor si o vor face bine.l! Dupa cum se prevad problemele...comunisti,dictatori,etc....
All grip

Offline Myhay

« Răspuns #248 : 24.Oct.2022, 07:53:11 a.m. »
Maxgear nu mi inspira mare incredere. Ca brand vorbesc. Interesanta abordarea lor. Hartia pare sintetica? Adica gen cauciucata?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline chriss

« Răspuns #249 : 24.Oct.2022, 08:14:41 a.m. »
Maxgear nu mi inspira mare incredere. Ca brand vorbesc. Interesanta abordarea lor. Hartia pare sintetica? Adica gen cauciucata?
Mie mi se pare ca arata destul de ok fata de original care il cunosc.
Ai poze mai de aproape.
All grip

The following users thanked this post: Myhay