0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu stiu ce sa zic despre uleiul asta.....poate ca o fi bun, dar daca este conceput pentru masini hibride atunci trebuie sa ne gândim ca nu a fost creat pentru anduranta necesara unui motor aspirat sau unui boosterjet.Adica o hibrida nu va fi niciodata forjata în regim de oras ca una clasica, iar plaja de temperaturi suportata de acest ulei e mult mai joasa.S-ar putea ca uzura lui sa fie mult mai rapida daca nu e folosit pentru segmentul de motoare pentru care a fost conceput.La temperatura maxima vâscozitatea acestuia mi se pare prea mica fata de referinta data de Ecstar.Bine, între timp Suzuki a renuntat la Ecstar, numai ei stiu de ce.....
Imi place ca scrie si HYBRID pe bidon ! (https://www.emag.ro/ulei-motor-petronas-syntium-7000-0w20-1l-21/pd/DZ0B8FBBM/)Cred ca e bun, pentru ca e scump, dar nu prea vad rostul mentiunii "hybrid"!
Trebuie sa intelegi ca este recomandat de suzuki UK, nu am luat eu asa de capul meu.
Citat din: chriss din 20.Oct.2022, 07:48:16 a.m. Trebuie sa intelegi ca este recomandat de suzuki UK, nu am luat eu asa de capul meu.Asa da. In plus, chestia asta e un avantaj daca mergi la revizie cu uleiul de acasa.Nu au ce comentarii sa-ti bage.
Oricum,urmatoarea masina va fi alta marca ,tot japan o toyota chr ma gandesc.
Citat din: chriss din 20.Oct.2022, 04:43:36 p.m.Oricum,urmatoarea masina va fi alta marca ,tot japan o toyota chr ma gandesc.Incearca un Mitsubishi ASX