Autor Subiect: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara  (Citit de 77508 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara
« Răspuns #180 : 12.Ian.2022, 11:55:40 a.m. »
Eu am pus Ravenol dxg 5w30, e peste ecstar. Antigel mai bine cumperi de la ei, bănuiesc ca n-ai consumat mult.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Online ntire2000

« Răspuns #181 : 12.Ian.2022, 11:57:28 a.m. »
Amandoua sunt bune, doar ca la Ravenol poti sa verifici daca este original, are un cod generat pe fiecare flacon.
Ecstar este cel recomandat de producator - un ulei decent dar nu exceptional.
Acuma ideea ca oricât de bune ar fi uleiurile astea, cam la 10k de km in regim de oras e bine sa schimbi uleiul.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

« Răspuns #182 : 12.Ian.2022, 12:00:42 p.m. »
@BrSx4, daca pui aditiv Liqui Moly, ideal ar fi sa mergi si pe uleiurile de aceeasi marca (Syntoil High Tech de exemplu)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Tatallor

« Răspuns #183 : 12.Ian.2022, 03:46:56 p.m. »
Antigel am folosit Ravenol verde fara silicati.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #184 : 13.Ian.2022, 07:23:09 p.m. »
Ideea este ca masina mea este cu motor 1.0 mt allgrip. Tot 5w30 se pune? Am mai intrebat de antigel si alti colegi de la munca si au spus sa pun tot albastru ca nu e bine sa pun de alta culoare. Simt ca isi bat joc la revizie 420 lei doar setul de placute fata cand 2 seturi trw fata spate sunt 300 lei... ma puteti indruma va rog in legatura cu asta? Si apropo de lichidul de frana, sa il schimb? Am aproape 45 000 km si nu am umblat la el si nici ei nu au umblat la a 2a revizie.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019

Offline ...

« Răspuns #185 : 13.Ian.2022, 07:59:47 p.m. »
Testează lichidul la un service de cartier, când mergi sa schimbi plăcuțele pe care le cumperi tu de unde vrei... Sunt consumabile ce nu au treabă cu garanția.

Online ntire2000

« Răspuns #186 : 13.Ian.2022, 08:13:58 p.m. »
Simt ca isi bat joc la revizie 420 lei doar setul de placute fata cand 2 seturi trw fata spate sunt 300 lei... ma puteti indruma va rog in legatura cu asta? Si apropo de lichidul de frana, sa il schimb? Am aproape 45 000 km si nu am umblat la el si nici ei nu au umblat la a 2a revizie.
La 45k de km schimbi placutele pe fata?
Ai mers cu piciorul înfipt în frâna sau care e motivul? Ca asa au zis ei?

In alta ordine de idei, comanda piesele originale de pe radacini piese (cu mult mai ieftine) si te duci cu ele în plasa.
Nu au ce sa comenteze atâta timp cât folosesti exact ca si ei doar piese si consumabile de origine.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Zota Sergiu

« Răspuns #187 : 13.Ian.2022, 09:20:29 p.m. »
M am referit pe viitor in legatura cu placutele de frana. Ideea era ca as vrea sa renunt sa mai fac la ei ca sunt scumpi. Si in materie de piese nu stiu ce este recomandat pentru motorizarea 1.0 mt allgrip 4x4. Placute, ulei, filtre, si lichid de frana. Am intrebat informativ poate primesc niste sfaturi legate de piese sa nu imi iau mare teapa.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019

Offline ...

« Răspuns #188 : 13.Ian.2022, 09:41:28 p.m. »
Colegul @Dogy are motor 1.0 si multe revizii la activ, poate stie mai bine.

Offline Tatallor

« Răspuns #189 : 13.Ian.2022, 09:58:03 p.m. »
Ideea este ca masina mea este cu motor 1.0 mt allgrip. Tot 5w30 se pune? Am mai intrebat de antigel si alti colegi de la munca si au spus sa pun tot albastru ca nu e bine sa pun de alta culoare. Simt ca isi bat joc la revizie 420 lei doar setul de placute fata cand 2 seturi trw fata spate sunt 300 lei... ma puteti indruma va rog in legatura cu asta? Si apropo de lichidul de frana, sa il schimb? Am aproape 45 000 km si nu am umblat la el si nici ei nu au umblat la a 2a revizie.

Lichidul de racire pentru completare e verde chiar daca masina vine echipata cu antigel de culoare albastra. Citeste cartea.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic