Autor Subiect: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara  (Citit de 77501 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline VictorN

Re: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara
« Răspuns #150 : 09.Nov.2021, 03:40:27 p.m. »
Eu am schimbat de 2x lichidul de frana și 1x plăcuțele de frână. Doar o singura dată au făcut testul pe stand care a costat in jur de 100 lei.
Nu are cum sa fie gratis testul, dar poate fi inclus in manoperă.

Piesele sunt scumpe la reprezentanta. Dar nu e corect să îți impună sa cumperi piesele de la ei.
Schimba reprezentanța.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #151 : 09.Nov.2021, 06:12:11 p.m. »
Acum am primit devizul pt revizie.
Ce mi se pare ciudat e ca ma taxeaza pentru test de frana in consitiile in care am cerut placute noi pe fata. Nu ar trebui sa faca ei acel test cu costurile suportate de ei?
Legat de piese nu vor sa accepte ca eu sa le cumpar din alta loxatie, chestia asta e valabila si in alt oras (am sunat si am vorbit cu ei). La cate probleme am avut cu ea va trebui sa raman la garantie pentru ca pretul pieselor e horror.
Am pus si o poza cu preturile lor nesimtite.

Nesimțite e puțin spus. 10 lei o șaibă... mplm??¿¿
Cine sunt jăpcarii ăștia?
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline toma

« Răspuns #152 : 09.Nov.2021, 06:58:19 p.m. »
10 lei pentru asta:  https://piese.radacini.ro/filtre-revizie-vitara-2015-prezent-3759/garnitura-buson-baie-ulei-benzina-suzuki-11519m60m00-000.html

Daca te uiti aici si aici tot atat mi-a luat si mie in 2018 respectiv 2019 Radacini la revizie pentru garnitura respectiva (ma rog, versiunea pentru motor diesel).

Deci e chiar interesant cat de mult difera costul pentru aceeasi piesa cumparata de la Radacini Piese Auto fata de Radacini Service.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ntire2000

« Răspuns #153 : 09.Nov.2021, 07:01:52 p.m. »
Asa va trebuie daca mergeti doar cu hârtii de suta.
N-au baietii sa dea rest.  :-))

Dar lasa ca economia care sta sa bubuie o sa "reg(u)leze" piata dupa 1 ianuarie (o sa facem reviziile prin spatele blocului).

Despre Radacini Piese doar atât pot sa va spun: acum 3 ani am vrut sa cumpar pentru Ignis niste piese si aia nu voiau sa onoreze comanda decât cu plata anticipata în cont bancar (ba, ejti nebun?!?).
Acuma ar vinde-o si pe ....-sa cu ramburs, ca dovada reducerile mai mult decât generoase.
Am luat si pentru Vitara niste chestii si acum oamenii sunt foarte ok.
Au fost nevoiti sa devina.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline VictorN

« Răspuns #154 : 09.Nov.2021, 08:40:16 p.m. »
Am comandat eu recent bujii tot cu plata anticipată. Deci pentru unele produse nu s-a schimbat acest lucru.
Când nu au piesa pe stoc cer plata anticipata, dar nu sunt singurii care fac asta. E ok că doar nu fug cu banii.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline ntire2000

« Răspuns #155 : 09.Nov.2021, 09:18:04 p.m. »
Pai daca n-o au pe stoc atunci sa fie sanatosi, nu s-a terminat piata cu ei.
Un comerciant serios are macar o bucata din fiecare reper al masinilor comercializate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #156 : 10.Nov.2021, 01:23:35 p.m. »
....Despre Radacini Piese doar atât pot sa va spun: acum 3 ani am vrut sa cumpar pentru Ignis niste piese si aia nu voiau sa onoreze comanda decât cu plata anticipata în cont bancar (ba, ejti nebun?!?).
    Scuze, intreb si eu asa, perplex, cand comanzi un produs on line, nu faci si plata, mai ales daca n-are varianta "la livrare"? Chiar nu pricepeam de unde mirarea.... :-O
Cel putin la emag, sau epiesa eu n-am comandat niciodata cu plata la livrare si n-am avut niciodata probleme ! :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #157 : 10.Nov.2021, 01:33:49 p.m. »
Când ti se cer niste sute bune de lei pentru o marfa inexistenta pe stoc si cu termen de livrare cândva în viitor stai si te gândesti.
Sau nu.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #158 : 10.Nov.2021, 01:47:36 p.m. »
  Aaaa, scuze, n-am stiut ca poti comanda on line si daca e stoc 0 si iti comunica si termenul de livrare (20, 30, 45 zile.) :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline adrian_balan

« Răspuns #159 : 18.Nov.2021, 04:29:22 p.m. »
Intre timp m-am documentat si intradevar service-urile sunt obligate sa faca acel test de frana. Consider ca ar trebui sa suporte ei costurile acelor teste de frana deoarece eu am cumparat de la ei placutele si am platit manopera pentru schimbatul lor. Ca service ai obligativitate sa verifici integritatea asamblului unde urmeaza sa schimbi piesa, iar in caz de neconformitati sa anunti clientul de posibilele probleme pe care le are, ulterior (ca service) poti sa refuzi schimbarea piesei daca ansamblu are probleme. Este stric parerea mea si e posibil sa gresesc.
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 boosterjet MT