Autor Subiect: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara  (Citit de 77505 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline chriss

Re: Referinte consumabile si piese de uzura New Vitara
« Răspuns #140 : 01.Sep.2021, 06:42:06 p.m. »
Vad ca acum l-au facut 178 ron
Eu am luat 4 bidoane,mai am  doua.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #141 : 01.Sep.2021, 06:57:34 p.m. »
Am facut schimbul!

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline VictorN

« Răspuns #142 : 01.Sep.2021, 07:15:56 p.m. »
Înțeleg ideea de a nu te lăsa păcălit și de a plăti dublu, triplu pt un serviciu sau o piesă, dar economiile de câțiva zeci de lei la o piese despre care nu ai 100% certitudine că e originala sau măcar bine făcută, nu își au rostul.

Din toate cheltuielile mașinii ponderea reviziilor și pieselor la reprezentanta e de 2,5%, mult prea puțin cat sa te riști să cumperi din surse nesigure.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline chriss

« Răspuns #143 : 01.Sep.2021, 07:41:04 p.m. »
Corect spus! Din surse sigure.Ce mai e sigur acum? Am vrut sa cumpar placute de frana originale si cand m-am uitat pe cutie,made in china!vezi la radacini. Am preferat sa pun TRW made in Portugal. Ei? Cum stam cu originalul?Doar nu cumperi din bazar piesele.Ele vin cu certificare,etc..
Normal ca scoti banii,cand le iei la un sfert de pret.Doar ai vazut ce fac reprezentantele,nu? Adaos de te speriii. Si cand e vorba de garantie....ciuciu.Asa ca nu mai am treaba cu ei,cumpar de unde stiu eu mai ieftin si in cativa ani scot banii pt o eventuala reparatie.
All grip

The following users thanked this post: remarque

Offline adrian_balan

« Răspuns #144 : 21.Oct.2021, 02:04:48 p.m. »
Salut,

Pe voi v-au obligat sa cumparati consumabilele de la reprezentanta cat timp masina e in garantie?
Mi-au facut o simulare si costul reviziei e de 900 lei, ceea ce e aberant de mult; cel putin pentru mine.
Astazi mi-au zis ca as putea sa imi aduc consumabilele mele cu conditia ca pe ambalaj sa fie Suzuki scris (sa fie OE) .
Partea ciudata e ca nu gasesc filtrele sa fie marca Suzuki nicunde (am cautat dupa cod articol) .

Voi ce patenii ati avut cu reprezentanta cand a venit vorba de schimbul de consumabile?

Mersi
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 boosterjet MT

Offline chriss

« Răspuns #146 : 21.Oct.2021, 03:07:02 p.m. »
Pe langa cele mentionate de colegul @enycky, poti suna la nr +40722246315,Szakaal Metal pt ulei Eneos Sustina la pret bun,si nu uita sa mergi cu facturile si garantia,mie asa mi-au cerut si tot faceau figuri.Dar in final am renuntat la garantia lor si acum ma descurc ff "greu" cu 200 ron/ revizie! Si bag doar originale!
All grip

Offline adrian_balan

« Răspuns #147 : 09.Nov.2021, 02:37:21 p.m. »
Acum am primit devizul pt revizie.
Ce mi se pare ciudat e ca ma taxeaza pentru test de frana in consitiile in care am cerut placute noi pe fata. Nu ar trebui sa faca ei acel test cu costurile suportate de ei?
Legat de piese nu vor sa accepte ca eu sa le cumpar din alta loxatie, chestia asta e valabila si in alt oras (am sunat si am vorbit cu ei). La cate probleme am avut cu ea va trebui sa raman la garantie pentru ca pretul pieselor e horror.
Am pus si o poza cu preturile lor nesimtite.
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 boosterjet MT

Offline toma

« Răspuns #148 : 09.Nov.2021, 03:19:47 p.m. »
Ce mi se pare ciudat e ca ma taxeaza pentru test de frana in consitiile in care am cerut placute noi pe fata. Nu ar trebui sa faca ei acel test cu costurile suportate de ei?

Este absolut firesc sa testeze franele dupa ce inlocuiesc placutele si cred ca este si o obligativitate prin lege in aceasta privinta. RAR este de aceeasi parere si da amenzi service-urilor care nu fac aceasta verificare dupa inlocuirea placutelor.

De ce consideri ca ar trebui sa suporte ei costurile?

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online ntire2000

« Răspuns #149 : 09.Nov.2021, 03:34:14 p.m. »
Placutele de frâna au ceva insertii din aur sau platina în ele?  :fluier:

Astia vând originale, nu vad ce probleme poti avea daca mergi cu consumabilele originale "de acasa".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού