Deja, pentru multi dintre proprietarii noii Vitara s-a facut termenul de prima revizie, unii se indreapta deja catre a doua.
M-am gandit ca ar fi util daca am posta aici referintele consumabilelor si pieselor de origine Suzuki care sunt folosite la masinile noastre. Si ar fi util pentru ca, din ce am constatat eu interesandu-ma de costurile reale (din service) pentru prima revizie, aceleasi consumabile de origine pot fi gasite la preturi mai bune decat cele care se cer in service sau referintele acestora pot fi utile atunci cand se cauta repere corespondente (compatibile) de la alti producatori (poate de la unii care fabrica chiar pt Suzuki).
Asadar, va propun celor care au facut una sau deja doua revizii sau si alte inlocuiri de piese cu unele de origine si ati primit deviz cu referintele pieselor sau celor care aveti posibilitatea sa aflati dintr-o sursa sigura / de incredere, sa postati aici referintele acelor consumabile si piese de origine (de)montate (de) pe masinile voastre, New Vitara (>2015) impreuna cu tipul de motorizare al masinii voastre si, eventual, sursa de unde ati aflat aceste informatii (deviz de la revizie / reparatie in service de marca, direct din service de la o "cunostinta" pe baza seriei VIN, aflate direct de voi dintr-un program specializat Suzuki pe baza de serie VIN etc.). Si sa ne limitam doar la postarea acestor informatii, fara discutii in plus legate de revizie sau alte reparatii, care vor fi postate in topic-urile dedicate.
Multumesc