Autor Subiect: Performanta faruri  (Citit de 10521 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Performanta faruri
« Răspuns #30 : 09.Nov.2016, 01:20:24 p.m. »
:good: :good: :good: :good:

[...] In momentul de fata nu primesti amenda nici pe autostrada

DIn proprie experienta iti spun ca se aplica amenzi pentru ca nu ai faza scurta (lumini de intalnire) cand circuli pe drum national. Eroarea a fost a mea pentru ca am uitat ca nu mai era activat sistemul automat de aprindere a farurilor.
Asta s-a intamplat pe langa Bucuresti, pe DN1. Nu stiu cum o fi prin alte parti ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #31 : 09.Nov.2016, 01:57:35 p.m. »
Si eu am colegi amendati pentru lipsa fazei scurte chiar pe A1.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Cosmin09

« Răspuns #32 : 09.Nov.2016, 02:19:30 p.m. »
Desi se dau amenzi, tot exista cate unii care circula cu farurile stinse, chiar si atunci cand e aproape intuneric. Lunea asta, pe A1, cand ma intorceam de la Sibiu, la ora 17, cand deja se intunecase, l-am vazut pe unul pe sensul celalalt ca mergea cu farurile stinse.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #33 : 09.Nov.2016, 03:02:51 p.m. »
Dac-ar fi asta cea mai mare problema pe soselele patriei...

Una dintre cele mai mari, da. Cat timp nu exista obligativitatea de a avea mereu luminile aprinse (si sanctionat usturator daca nu), oamenii nu vor aprinde luminile nici cand ploua torential, nici cand e ceata sau semi intuneric. Ma izbesc zilnic de problema asta, si fiind foarte prudent, stau si 40 de minute in spatele unui camion care merge cu 40 la ora. Pentru ca din sens opus posibil sa vina un dobitoc fara lumini, ca doar e zi afara, desi ploua sa e ceata. Merg frecvent Timisoara - Sibiu, am vazut de multe ori echipaje de politie cu radar, niciodata nu au oprit pe cineva care nu avea lumini aprinse, am fost atent de fiecare data.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #34 : 09.Nov.2016, 03:07:29 p.m. »
ati facut varza si topicul asta...  :(

Offline enicky

« Răspuns #35 : 09.Nov.2016, 04:10:46 p.m. »
            Se pare ca tu ai utilizat cel mai eficient becurile ! Dar daca cineva, in aceeasi perioada de timp nu merge 236 000km ci doar 50 000, ce sa faca?
            Problema osram-ului se pare ca este tocmai durata de functionare. Interesant ar fi de vazut diferenta dintre un osram de calitate si becul original al Vitarei, cu lupele din dotare. Dar cred ca cele 200de ore sunt probabil un minim dat de producator. Pana la urma 200 lei pe an pt. siguranta si legalitate nu e un cost f. mare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #36 : 09.Nov.2016, 04:25:59 p.m. »

Scuze... :pardon:

Da' am facut si curatenie...  ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #37 : 09.Nov.2016, 04:50:09 p.m. »
Partial, amenzile pe autostrada sau folosirea sau nu a fazei scurte nu are legatura cu performanta farurilor.  ;)

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #38 : 09.Nov.2016, 06:31:00 p.m. »
Are. Unul care le aprinde doar pe întuneric beznă,  o să spună ca l-au ținut 5 ani. Unul care le ține aprinse mereu zice că doar doi. Așadar performanța în ore de funcționare nu e relevantă. Cât de aproape sau departe, deranjant sau nu, da.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Redresor

« Răspuns #39 : 09.Nov.2016, 06:40:53 p.m. »
Concluzia ar fi ca sunt printre singurii care considera ca iluminarea e mediocra cu becurile stock.
Cred ca orice producator ar trebui sa faca iluminatul decent cu becuri stock. O sa mai fac o tura cu Octavia sa compar...
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 AWD