Autor Subiect: Expocar Trade Constanta  (Citit de 12308 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Expocar Trade Constanta
« Răspuns #40 : 11.Nov.2021, 09:46:59 a.m. »
Lasa ca si la Brasov acum 5 ani era un salesman la Arinovis care mi-a spus in fata ca pentru un comision de 300 de euro cat ar face din vanzarea catre mine nu merita sa se bage si sa merg in alta parte...In plus, nu stia mai nimic despre masina, ba chiar m-a intrebat ca de ce vreau scut. De-aia, ca sa am ce sa car cand revin acasa din bataliile cu gropile/denivelarile patriei. L-am bagat eu undeva si am luat din Ploiesti. Am nimerit din lac in putz. Sunt curios ce impresie vei avea la revizii, daca mergi local.

Offline Hoinar

« Răspuns #41 : 11.Nov.2021, 09:54:42 a.m. »
Stai asa .... masina este acum in service la Suzuki Brasov. Dupa ce iese povestesc si despre ei, ca am ce povesti despre dealerul din Brasov  :-)) ... cum crezi ca am ajuns la aia de la CT?  :-))
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline ...

« Răspuns #42 : 11.Nov.2021, 09:56:08 a.m. »
Ai zis-o chiar tu...cu trenul :). Glumesc. De nevoie, clar.

Offline enicky

« Răspuns #43 : 11.Nov.2021, 04:56:36 p.m. »
... Partea de "customer care" lipseste cu desavarsire.
  Cam peste tot este la fel : la prima masina, cu Autonet-ul n-am avut o discutie constructiva, incercarea urmatoare a fost la Radacini, aici am gasit ceva flexibilitate, dupa  insistente,( dar a nu se intelege amabilitate), iar anul trecut la Autonet am avut noroc ca pe vanzator il cunoscusem cu un an in urma.
  Asa ca, daca actele au mers repede si omul a mai venit si din CO special, deja e un plus, ptr. ca fara benzina si cu geamuri 'aburite", e deja traditie.
Evident ca altceva ne dorim, ca doar nu cumparam un televizor, dar daca asta este nivelul.....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Hoinar

« Răspuns #44 : 11.Nov.2021, 07:06:57 p.m. »
Din pacate ...
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!