Autor Subiect: Expocar Trade Constanta  (Citit de 12307 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ionut2425

Re: Expocar Trade Constanta
« Răspuns #30 : 14.Ian.2021, 06:15:09 p.m. »
Multumesc frumos pentru raspuns. Ma orientez, pentru reviziile viitoare catre RolCar Buzau. Acum, revizia de 1000 km. o sa o fac la Constanta. M-a surprins ce ati spus, ca se plateste revizia aceasta. Eu am intrebat la Constanta si Buzau (si scrie si in Certificatul de garantii) ca revizia de o luna sau 1000km. este gratuita.
  • Suzuki Vitara Hybrid

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #31 : 14.Ian.2021, 06:33:58 p.m. »
Nu stiu exact daca se plateste ultima masina are in jur de 5 ani nu mai stiu exact. La SX4 in 2008 am platit parca in jur de 80 ron
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Online ntire2000

« Răspuns #32 : 14.Ian.2021, 06:38:55 p.m. »
Multumesc frumos pentru raspuns. Ma orientez, pentru reviziile viitoare catre RolCar Buzau. Acum, revizia de 1000 km. o sa o fac la Constanta. M-a surprins ce ati spus, ca se plateste revizia aceasta. Eu am intrebat la Constanta si Buzau (si scrie si in Certificatul de garantii) ca revizia de o luna sau 1000km. este gratuita.

Revizia asta e gratuita în orice tara normala.
Nu se presteaza absolut nici o manopera asupra masinii, deci nu vad care ar fi motivul pentru care sa se taxeze.
E mai mult o inspectie vizuala si e considerat un fel de quality check suplimentar din partea producatorului.
Ca se mai întâmpla sa iasa din fabrica insuficient verificate si e în interesul lor sa o faci.

Eu am bifat acea revizie doar pentru ca am avut fantezia de a-mi monta niste inox-uri pe masina.
Am platit doar montajul bulbar-ului si ne-am luat la revedere.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #33 : 14.Ian.2021, 08:35:04 p.m. »
Nu se presteaza absolut nici o manopera asupra masinii, deci nu vad care ar fi motivul pentru care sa se taxeze.
    Gresit !!!
   S-Cross-ul meu a fost ridicat pe rampa, a verificat cu lanterna pe dedesubt si chiar cu cheie(nu stiu anume a verificat ca eram mai departe), a tras de roti in toate directiile, a verificat toate comenzile, lichidele, a schimbat vitezele pe loc, m-a intrebat daca am vreo problema de reclamat, daca am auzit zgomote dubioase, deci a cam facut ceva...
   Dar NU se plateste !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline TheMask

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • This account may be considered closed.
    • Constanta
« Răspuns #34 : 30.Iul.2021, 03:30:03 p.m. »
Salut!
In cateva zile voi fi posesor de SX4 din 2012, si pentru ca nu am inteles bine din topic, pana la urma constantenii la ce service-uri apeleaza cand au nevoie?
  • SX4

Offline enicky

« Răspuns #35 : 31.Iul.2021, 01:26:21 p.m. »
....si pentru ca nu am inteles bine din topic, pana la urma constantenii la ce service-uri apeleaza cand au nevoie?
    Intrebarea pusa chiar aici, este la misto, sau cum ??!!! :-O

Altfel aici gasesti dealeri/service-uri autorizate Suzuki : https://suzuki.ro/autoturisme/

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline TheMask

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • This account may be considered closed.
    • Constanta
« Răspuns #36 : 31.Iul.2021, 02:07:43 p.m. »
Am citit topicul si am inteles din el ca lumea este in general nemultumita de Expocar Trade din Constanta. Nu am vazut in schimb ce service-uri prefera constantenii ca alternativa la Expocar, ca sa apelez si eu in caz de nevoie.
Altfel, de ce si-ar face cineva cont si si-ar completa profilul, ca sa ia la misto o comunitate de pe un anume forum? Nici nu imi dau seama care parte din prima mea postare sugereaza o luare la misto.
Chiar nu am vrut sa deranjez pe nimeni.
Drumuri bune va doresc, si fara evenimente.
  • SX4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #37 : 31.Iul.2021, 02:09:33 p.m. »
Nicu, cel puțin neelegant modul tău de a întâmpina un coleg nou. Și nu o faci prima data. :-S

Omul a spus ca o sa fie posesor de SX4 de 9 ani vechime și a întrebat la ce service merg constănțenii. O soluție e lista data de tine, alta ar fi service-urile multimarca sau de cartier din oraș sau împrejurimi la care merg colegii are au mașini ieșite din garanție. Poate sunt useri care-l pot ajuta pe colegul cel nou.
« Ultima Modificare: 31.Iul.2021, 02:25:10 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #38 : 31.Iul.2021, 02:35:11 p.m. »
  Daca se exprima asa de la inceput "Am citit topicul si am inteles din el ca lumea este in general nemultumita de Expocar Trade din Constanta. Nu am vazut in schimb ce service-uri prefera constantenii ca alternativa la Expocar, ca sa apelez si eu in caz de nevoie.", raspunsul ar fi fost total diferit ! :-?

Offline Hoinar

« Răspuns #39 : 11.Nov.2021, 09:35:42 a.m. »
Despre Expocar Trade Constanta .... abia am ridicat masina de la ei ... si sa va spun parerea mea.
Din punct de vedere al actelor s-au miscat repede, totul ok. Dar cand vine vorba de profesionalismul persoanei care mi-a vandut masina.... lasa mult de dorit.
Exprimarea poate fi dura dar esti obligat sa cumperi de la ei pachetul legislativ, vrei nu vrei, il ai nu il ai, nu ii intereseaza ... daca le zici ceva ridica tonul la tine cum ca esti obligat sa il cumperi. Primesti masina cu vapori de benzina in ea, de ai emotii daca ajungi la prima benzinarie ... oare este asa greu sa pui 5L de combustibil in masina? Ii platesc separat, nu era problema, dar sa fie acolo in rezervor.
Geamurile masinii au fost sterse ... pe zi aratau bine, dar cand a venit seara / noaptea erau execrabile, o zoaie pe ele de ziceai ca mergi pe ceata. Am intrebat despre conectarea Android Auto ... habar nu aveau! A mai spus cateva chestii despre masina si rodaj si la revedere.
In ziua dinaintea livrarii am sunat dealer-ul sa imi confirme ca pot ridica masina, nu mi-a raspuns la telefon si nici nu m-a sunat inapoi ( trebuia sa vin din Brasov la Constanta cu trenul si nu avem chef sa ma plimb cu trebul degeaba) , a trebuit sa sun eu prin firma sa gasesc pe cineva care sa imi confirme ( omul era in concediu si a spus ca il pot suna pentru asta ). A venit la birou si mai bine nu venea sincer ... avea un miros de te dadea pe spate ... probabil mirosea si a alcool, dar am preferat sa tin distanta cat mai mare de el ca sa nu mai simt nimic.
Am plecat cu un gust amar si nu stiam cum sa scap mai repede de acolo... and never to come back!
Poate pentru unii sunt detalii, dar pentru mine aceste detalii fac diferenta. Partea de "customer care" lipseste cu desavarsire.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!