Autor Subiect: Expocar Trade Constanta  (Citit de 12309 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: Expocar Trade Constanta
« Răspuns #20 : 02.Iul.2018, 12:20:20 p.m. »
Trebuie sa scoti surplusul de ulei cat mai repede. Eu de la o faza din asta si mers pana la cluj si inapoi (ford fusion 1.4 tdci) am ajuns sa schimb injectoarele. Nu e de glumit! Uleiul ala creaza presiune suplimentara si motorul il arunca pe unde poate. Gandeste-te ca uleiul nu e compresibil!

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Valininja

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Mangalia
« Răspuns #21 : 27.Ian.2020, 09:57:48 a.m. »
Data stelara decembrie 2019 - ianuarie 2020. Ferm convins ca trebuie sa iau o Vitara, am trimis mail cu o solicitare de oferta la Expocar. Stau totusi la 50km de Constanta si nu aveam nici un chef de o deplasare aiurea doar pentru o lista de preturi. Dupa 7 zile de asteptare fara nici un raspuns, am zis hai, dau o tura pana la ei, o fi fost inchis, o fi avut inventar, ceva. Omu' senin, "da, chiar acum vroiam sa va raspund la mail..." :|
Inspectat masina, vazut, placut, decis sa cumpar, incercat o negociere, ceva, zic hai omule, fa-ma sa iau de la tine, ca nu mi-e greu sa ma duc in alta parte. Nimic.
Dat fiind faptul ca erau singurii dealeri care inca mai dadeau set de roti de iarna gratis, zic hai, fie, iau de la voi. Revin cu un mail dupa o saptamana, cerand o oferta scrisa (masina urmand sa fie luata pe firma, aveam nevoie de o oferta scrisa oficiala). Asteptat iar cateva zile (bune) - nimic. Distractiv e ca nu mai raspundeau nici la telefon. Sunat Suzuki Romania, intrebat "cui si cat trebuie sa dau spaga ca sa iau o masina de la voi?". Ala a ras un pic apoi m-a intrebat detalii, pe care i le-am si furnizat fara sa exagerez nimic.
Probabil ca imediat a sunat la Expocar pentru ca dupa nici cinci minute m-a sunat dealerul si pe un ton extrem de sec "Buna ziua, masina dorita de dumneavoastra nu mai este disponibila". Mic Drop  :-O si a inchis telefonul.
Concluzia: daca tu vrei sa cumperi masina, ei nu vor sa vanda.
PS: In doua-trei zile ma urc frumos in tren si merg sa-mi ridic noua Vitara 1.4 AT Allgrip (Passion) de la 400km distanta.
  • Suzuki New Vitara 2019 1,4 Boosterjet AT Allgrip

Offline ntire2000

« Răspuns #22 : 27.Ian.2020, 10:08:32 a.m. »
Banuiesc ca si reviziile le vei face tot acolo (la 400 de km), nu?
Ca n-o sa te risti sa-ti schimbe si tie uleiul dupa ureche.  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Valininja

• Newbie
  • *
    • Mangalia
« Răspuns #23 : 27.Ian.2020, 10:15:05 a.m. »
Ma gandesc serios la Braila sau chiar Varna (inca nu stiu daca revizia in afara tarii afecteaza garantia).

Offline tra

« Răspuns #24 : 28.Ian.2020, 02:31:06 p.m. »
cca 50 km fata de ei... 400 km ... Varna... => Esti din Mangalia și ai luat mașina de la Pitești?  :D
Welcome to the Club!... și poate își pierd licența.... Pacat de mărcile pe care le reprezinta! RUSINE  EXPOCAR. Eu luna viitoare tb sa dau o fuga la Pitești pt revizia de 3 ani...
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #25 : 28.Ian.2020, 02:56:08 p.m. »
Nici o problema cu mersul peste granita la revizii. In Suedia nu au carte de revizie caci totul este notat electronic in serverele Suzuki (sic). Dar revizia de 60.000 a trebuit sa o fac in tara, ca eram in Galati atunci. Asa ca am facut-o la  IRMEX Braila, ocazie cu care si ei si eu am aflat ca iau doar factura si o duc dealerului/service-ului suedez la urmatoare revizie, ei doar o introduc in sistem. Asa au si facut, acum apare clar ca revizia de 60k e facuta in Romnaia, la alt dealer Suzuki.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Valininja

• Newbie
  • *
    • Mangalia
« Răspuns #26 : 28.Ian.2020, 03:42:30 p.m. »
cca 50 km fata de ei... 400 km ... Varna... => Esti din Mangalia și ai luat mașina de la Pitești?  :D
Welcome to the Club!... și poate își pierd licența.... Pacat de mărcile pe care le reprezinta! RUSINE  EXPOCAR. Eu luna viitoare tb sa dau o fuga la Pitești pt revizia de 3 ani...

Nu chiar Pitesti, dar tot departe de zona mea de confort - Craiova!  ;-)

Offline Ionut2425

« Răspuns #27 : 14.Ian.2021, 01:15:40 p.m. »
Va salut, cu respect. Sunt posesorul unei masini Suzuki Vitara Hybrid din 17 decembrie 2020. Fiind din Tulcea, am ales sa fac revizia de o luna la  Expocar Trade Constanta. Am citit tot ce s-a scris pana acum despre  Expocar Constanta si impresiile nu sunt bune. De ceva vreme nu s-a mai scris nimic despre ei. S-a schimbat ceva intre timp? Sa ma incumet sa fac reviziile la ei? Sau sa ma orientez catre Braila? Va multumesc frumos!
  • Suzuki Vitara Hybrid

Offline toma

« Răspuns #28 : 14.Ian.2021, 01:23:29 p.m. »
La o luna (sau parca era 1000km) este o simpla verificare, nu o revizie. Verifica nivelul lichidelor, inspectie vizuala pentru a detecta posibile scurgeri si anumite elemente de fixare pe sub masina. Daca gasesti pe cineva cu chef de munca va verifica si daca exista actualizari software pentru diverse componente.

Din ce stiu nu este obligatorie si in cazul in care nu o faci nu atrage pierderea garantiei - verifica totusi telefonic asta.

Parerea mea este ca te poti duce unde iti vine cel mai la indemana pentru a nu pierde mult timp.

Revizia insa este alt subiect, acolo intr-adevar te sfatuiesc sa alegi un service de incredere.

Fix despre cei din Constanta nu stiu sa-ti spun daca s-a schimbat ceva in bine sau nu.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #29 : 14.Ian.2021, 06:05:49 p.m. »
Da la 1000 km eu zic sa mergi la Constanta. Este doar o verificare sumara pe care o platesti.
Pentru cele urmatoare eu fiind din Braila avind 2 suzuki in familie, dar toate reviziile le-am facut oriunde in alta parte decat la Braila, nu recomand.
Eu zic sa iti planifici o iesire de 2-3 zile si le unesti cu o revizie.
O sa o stapinesti sanatos si fara evenimente
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite