Autor Subiect: Manuale S-Cross  (Citit de 11299 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: Manuale S-Cross
« Răspuns #10 : 02.Dec.2016, 02:49:13 p.m. »
Si pentru noua Vitara, care ar fi codul similar celui de la SX4?  :D
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Vali D

« Răspuns #11 : 02.Dec.2016, 02:51:12 p.m. »
Exact. Unii ştiu cum să caute, alţii petrec ore întregi căutând. Fiecare cum îşi aşterne.

Esti impertinent si obraznic......pentru ca ma simt vizat direct!!!

jupanul1 - am evitat sa pun sursa http// din motive lesne de inteles - la un moment dar cineva se va sesiza despre acest bug si va bloca sursa de informare. Daca asta se vrea.....

yeti - nu am construit nimic - asa ca mai bine uita ce am scris.....

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 02.Dec.2016, 02:56:48 p.m. »
Si pentru noua Vitara, care ar fi codul similar celui de la SX4?  :D
Poate te lămureşte Vali D, după câteva ore de asudat pe net. Cu condiţia să nu mai spui la nimeni. :D

Dar suntem off-topic. Şi ca să încheiem: APK416.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: Cosmin09

Offline Lerua07

« Răspuns #13 : 02.Dec.2016, 03:01:55 p.m. »
Vali D chiar asa, de ce ai solicitat ca fisierul tau sa nu fie ridicat si pe alte site-uri atata timp cat acest fisier este public pe net ???  :-/
Nu vad ce ai avea tu de pierdut din treaba asta  :-?
« Ultima Modificare: 02.Dec.2016, 03:19:20 p.m. de Lerua07 »
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline bekxy

• Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 02.Dec.2016, 03:05:16 p.m. »
Şi ca să revenim on-topic, şi câteva clipuri pentru S-Cross, din aceeaşi sursă:
« Ultima Modificare: 02.Dec.2016, 10:56:06 p.m. de hugbear »

Offline bekxy

• Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 02.Dec.2016, 05:04:11 p.m. »
/.../ Asa e mai simplu sa citesti atributul unui fisier si sa vezi sursa, dureaza 20 secunde.........decat sa stai ore intregi pe net. /.../

Smarty, nu vrei să-mi explici care atribut al fişierului m-ar fi putut duce către  http://training.suzukiauto.co.za ??

Offline hugbear

« Răspuns #16 : 02.Dec.2016, 10:54:49 p.m. »
Cred că toată lumea ar trebui să iasă 5 minute la o țigară.

Vali D nu a postat inițial link-urile directe datorită unei discuții pe privat cu mine în care-i explicam că:
    a) forumul nu poate găzdui pe spațiul de stocare propriu fișiere pentru care nu are permisiunea autorului s-o facă
    b) fișierele respective provin de pe un site protejat prin username și parolă; chiar dacă sistemul de autentificare e varză, asta nu înseamnă că are cineva dreptul să acceseze resurse pentru care intenția proprietarului a fost să le protejeze (faptul că ușa nu are lacăt nu-ți dă dreptul să intri neinvitat și să iei din casă ce poftești)

Soluția agreată (la limită...) a fost încărcarea fișierelor pe propria răspundere pe un spațiu neutru și publicarea link-urilor către acel spațiu.

@Vali D Cred că ar trebui să-ți controlezi într-un fel ieșirile! Nu văd cum ar fi putut ceilalți să cunoască ce am discutat noi pe privat. Normal ar fi fost să-i trimiți un PM lui @bekxy în care să-i explici situația și unul mie. În nici un caz să te inflamezi pe-aici...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Vali D

« Răspuns #17 : 02.Dec.2016, 11:07:25 p.m. »
hugbear - Fara suparare , nu este vorba despre inflamare, dar nu era mai corect ca userul bekxy sa va ceara acordul asa cum am facut eu ??? Pana la urma si eu sunt un tolerat pe acest site - nu il platesc eu , nu il administrez eu... parerea mea. Pentru ca nici eu nu imi fac de cap pe aici dupa bunul plac. Cred ca era o situatie ce se putea evita, dar acum faptul este consumat. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva - dar cred ca o sa-mi vad de drum. Toate cele bune.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #18 : 02.Dec.2016, 11:58:55 p.m. »
Pana la urma si eu sunt un tolerat pe acest site - nu il platesc eu , nu il administrez eu... parerea mea.
..........................
. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva - dar cred ca o sa-mi vad de drum. Toate cele bune.

Cum adica tolerat?  :-O  Asta e impresia ta despre acest forum? Sau iti place sa te victimizezi?  :-/ Ca vad ca nu e prima data cand ameninti ca-ti iei jucariile si nu te mai joci cu noi.

In atentia administratorilor : ROG SA-MI FIE STERS CONTUL. Multumesc.

Ti-am multumit si tie asa cum i-am multumit si lui @bekxy cand ati publicat unde putem descarca manualul de service. Pentru asta avem acest forum, sa discutam si sa ne ajutam reciproc daca putem. Nimeni nu are merite deosebite pe aici si nici decoratii nu se dau pentru ceea ce se publica pe forum. Parca in legatura cu cardul SD pentru navigatie nu erai chiar asa de iubitor al drepturilor de autor.

Nu vad de ce va invartiti in jurul unui amarat de card, cand se poate "hakeri" si implementa un alt soft pe aceasta navigatie, ce nu solicita plata an de an hartilor noi. Ca parca ma simt cam tepuit de Bosch. Chiar nimeni nu se pricepe la asta????

Vad ca ai sters/restrictionat accesul la fisierele de pe Dropbox iar moderatorul a sters link-ul direct. Eu nu am cont acolo dar le-am incarcat pe File Dropper. Nu stiu cat timp sunt stocate acolo dar daca expira linkul se pot incarca din nou.

http://www.filedropper.com/newsx4akk416

http://www.filedropper.com/e-learningguide

Offline Lerua07

« Răspuns #19 : 03.Dec.2016, 03:43:59 a.m. »
VALI D nu prea ai de ce sa faci pe supartul. Ai aruncat deja bulgarele de zapada la vale si el se va rostogoli si se va face tot mai mare ( adica acele fisiere se vor raspandi tot mai mult ) chiar daca ai restrictionat accesul la el. Cat despre chestia cu protejarea drepturilor de autor cred ca nu ai nici un merit si nici de ce sa-ti faci mustrari de constiinta. Pe acest forum lasam orgoliile deoparte si ne ajutam reciproc fara a pune alte conditii decat respectul reciproc si lipsa jignirilor, chiar daca uneori ne mai luam si "peste picior" dar in limita bunului simt. Daca esti asa de orgolios nu trebuia sa faci pubilc acel fisier !
Solicitarea ta de a nu urca fisierul si pe alte ste-uri fara a explica si DE CE... a fost superflu si mai rau a trezit curiozitatea altora. Mai cu seama ca acel pdf este disponibil si pe site-uri care nu cer autentificare . De exemplu eu am cautat, asa din pura curiozitate, si la-am gasit in 5 minute pe un site de pe domeniul .mx (cred ca e din Mexic) , asa ca nu e deloc  un mare secret !  :D
Si tot nu ne-ai explicat ce ai tu de pierdut, in afara de orgoliul tau putin "sifonat" (am pus ghilimele ptr ca eu cred ca nu e asa deloc)  :-t
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !