0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
pai hai sa va spun eu caci am sa ceva. am fost nevoit sa refac sistemul ala care inclina ecranul, in totalitateca si soft 90% sunt cam varza- eu am nimerit unu cu radio fara RDS, care la mp3 nu stie de functia "random", iar din numele melodiei nu afiseaza decat primele 8 caractere ca in MS DOS .marele noroc e ca pe unul din calc (sunt 2 de fapt ) cel ce se ocupa de GPS si are instalat windows CE se pot instala multe programele.partea de amplificare e satisfacatoare + aparatul are si intrare pt comenzi de la volan pe care le invata pe loc deci e compatibiul cu toate masinile ce au asa ceva.alte plusuri - Bluetooth integrat (dar afiseaza doar nr. de tel -nu are agenda)-intrare de magazie CD/MDinrare de AV- camera videominus- al meu nu stie de memorycards SDHC deci maxim 4G SD card.minus -TV este analogic nu digital(dvb-t)plus- merge cu usb de 16G, mai mare nu am incercat.daca aveti intrebari....
Ok sa o luam pe rand :cum merge pe partea de gps? - foarte binese poate instala mio sau igo pe el,- da , eu am igo 8.3 prinde bine semnalul la gps, pierde ceva satelitii.... se descurca ca un pna? -mult mai bine ca un PNA cu antena incorporata pt ca am antena GPS externa (la campie media de sataliti receptionati este 9 buc.citeste sd pana la 4 gb? parca asa am inteles...are 2 sloturi de SD unul pt multimedia player si unul pt WinCE GPS -ambele doar carduri nonHC (adica max 4G)cum se vad filmele pe dvd? ... citeste toate formatele? (adica divX, ....) - foarte bine, da.Mai ramane varianta montarii lui in bord la SX4, adica daca se potriveste perfect (se gaseste cumva o rama adaptoare in jurul lui?...) - vine cu o rama adaptoare- designul final depinde foarte mult de cat de talentat e cel ce face lucrareaReferitor la siguranta lui in masina: atrage privirile celor care vor sa sparga masina mai mult decat cd-ul de pe stoc?... se prinde bine in bord astfel incat sa nu se poata scoate f usor de hoti.. daca il prinzi bine nu poate fi scos usor aici depinde iar de cine il monteaza si cum.
Stefan, nu ne prezinti si noua GPS-ul tau chinezesc?
...cred ca o sa fiu prin Serbia in perioada acelei intalniri...