Autor Subiect: sisteme de navigatie GPS  (Citit de 93012 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: sisteme de navigatie GPS
« Răspuns #370 : 23.Nov.2021, 06:53:03 p.m. »
  Incearca aici .
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Hoinar

Offline Hoinar

« Răspuns #371 : 23.Nov.2021, 07:05:15 p.m. »
  Incearca aici .
Asta era topicul care nu il mai gaseam :)
Multumesc frumos!
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Agavriloaei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • BOTOȘANI
« Răspuns #372 : 12.Iul.2022, 10:57:43 p.m. »
Salut. Suzuki vitara a mea din 2019 nu are aplicatia de navigatie, dar are modulul GPS. Se poate activa navigatia cumva? Este nevoie de acel card sd de navigatie sau mai trebuie facut si altceva? Multumesc
  • Suzuki vitara

Offline chriss

« Răspuns #373 : 12.Iul.2022, 11:58:39 p.m. »
Salut. Suzuki vitara a mea din 2019 nu are aplicatia de navigatie, dar are modulul GPS. Se poate activa navigatia cumva? Este nevoie de acel card sd de navigatie sau mai trebuie facut si altceva? Multumesc
Cumpara card de navigatie SLDA Suzuki.
Vezi pe navishop.ro cu 150 ron ultimele harti 2022-2023
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

The following users thanked this post: ariciul, nick5roo

Offline Agavriloaei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • BOTOȘANI
« Răspuns #374 : 13.Iul.2022, 04:45:09 p.m. »
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
  • Suzuki vitara

Offline milibey

« Răspuns #375 : 17.Ian.2024, 09:56:04 p.m. »
Buna seara. Daca subiectul a mai fost tratat in alta parte, va rog sa ma scuzati. Azi am dat avansul pentru un Suzuki Swift 1.2 MT echipare Passion. Printre altele, am vazut ca are unitate multimedia cu Android Auto/Apple Carplay, dar nu are navigatie. La o prima vedere (masina este in showroom, dar o voi achizitiona cu programul rabla, deci mai astept pana sa o am) unitatea multimedia este aceeasi ca la cele cu navigatie, pe care le-am vazut pe net, avand slot pentru card. Va rog sa imi spuneti daca pot activa navigatia masinii, prin achizitionarea unui card cu softul de vavigatie si daca masina are antena GPS, adica poate fi folosit respectivul soft. Va multumesc
  • Opel Corsa 2019, nJoy 1.4 benzina 5MT, Suzuki Swift 2023 Passion 1.2 benzina mild hybrid 5MT

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #376 : 18.Ian.2024, 06:24:44 a.m. »
Salut și bine-ai venit pe forum!
Ti-am mutat intrebarea intr-un  topic în care cel puțin în ultimele doua pagini au mai scris colegi cu aceasta problema.
Sper să primești rapid răspuns.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #377 : 18.Ian.2024, 03:39:41 p.m. »
.... unitatea multimedia este aceeasi ca la cele cu navigatie, pe care le-am vazut pe net, avand slot pentru card. Va rog sa imi spuneti daca pot activa navigatia masinii, prin achizitionarea unui card cu softul de vavigatie si daca masina are antena GPS, adica poate fi folosit respectivul soft. Va multumesc
    N-as crede ca Suzuki a schimbat media in sensul ca nu se poate activa navigatia. Uneori unitatea media venea fara card si se platea separat, dar cu cardul are harti si mai trebuie actualizat. Au fost situatii cand au venit din fabrica fara unitati si s-au montat in RO, dar cel mai concret/exact raspuns ti-l dau cei de la reprezentanta, ei ar trebui sa stie acest amanunt tehnic, dar probabil ai omis sa intrebi. Stiu cum este, sunt multe detalii de aflat despre o masina noua si unele iti mai scapa.
   In alta ordine de idei, pana la urma tot telefonul il vei folosi cu waze sau similare. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline milibey

« Răspuns #378 : 18.Ian.2024, 03:42:52 p.m. »
Asa este, multumesc mult. Asta ar fi unitatea multimedia de pe masina.
  • Opel Corsa 2019, nJoy 1.4 benzina 5MT, Suzuki Swift 2023 Passion 1.2 benzina mild hybrid 5MT

Offline nick5roo

« Răspuns #379 : 18.Ian.2024, 04:14:57 p.m. »
Este unitate multimedia Bosch. Găsești navigație pe card SD pe aliexpress cu cca 100 lei (dacă dorești îți dau link, eu am luat de acolo) sau găsești pe pagina de Facebook a Suzuki România, sau olx de la 250 lei în sus.
Eu am luat doar în cazul în care merg în zone fără semnal GSM sau altă țară și nu am roaming. În rest folosesc android auto prin telefon.
  • Suzuki swift hibrid 2021 All grip